Rönesans Ted Ankara Kolejliler Lig Öncesi Moral Yemeğinde Buluştu

 ERCAN ATA - ANKARA / Türkiye Basketbol Ligi temsilcilerinden Rönesans TED Ankara Kolejliler düzenlediği açılış yemeğiyle yeni sezona merhaba dedi. 11 Ekim 2014 tarihinde başlayacak 2014- 2015 sezonu öncesi düzenlenen yemek, kulüp yöneticileri,...

02 Ekim 2014 Perşembe 10:16
Rönesans Ted Ankara Kolejliler Lig Öncesi Moral Yemeğinde Buluştu






 ERCAN ATA - ANKARA /

Türkiye Basketbol Ligi temsilcilerinden Rönesans TED Ankara Kolejliler düzenlediği açılış yemeğiyle yeni sezona merhaba dedi.

11 Ekim 2014 tarihinde başlayacak 2014- 2015 sezonu öncesi düzenlenen yemek, kulüp yöneticileri, dernek yönetimi, teknik kadro ve sporcuları buluşturdu.

Açılış yemeğine Rönesans TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Türk Eğitim Derneği Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Ankara Koleji Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Sunullah Salırlı, TED Ankara Koleji Mezunları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Kutluhan Olcay ile Rönesans TED Ankara Kolejliler Basketbol A takımı sporcu ve teknik kadrosu katıldı.

Sporcularla ve teknik kadroyla sohbet eden Başkan Ilıcak, yemekte yaptığı konuşmada, "Kurulduğu günden bu yana basketbolda marka olan, Türk basketboluna pek çok önemli ismi kazandıran TED Ankara Kolejliler Spor Kulübü olarak yeni sezona çok iyi hazırlandık. Deneyimli oyuncularımız ve yerli- yabancı yeni transferlerimizle takımımızın taşıdığı formayı en iyi şekilde temsil edeceğine inanıyor, yeni sezonda başarılar diliyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.