Rönesans TED Ankara Kolejliler'den destek çağrısı

 ERCAN ATA - ANKARA / Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler, ligin 21. haftasında Torku Konyaspor Basket'i konuk edecek. Taraftar desteğine ihtiyaç duyan Rönesans TED Ankara Kolejliler başantrenörü Burak Gören,...

04 Mart 2015 Çarşamba 10:25
Rönesans TED Ankara Kolejliler'den destek çağrısı






 ERCAN ATA - ANKARA /

Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Rönesans TED Ankara Kolejliler, ligin 21. haftasında Torku Konyaspor Basket'i konuk edecek.

Taraftar desteğine ihtiyaç duyan Rönesans TED Ankara Kolejliler başantrenörü Burak Gören, yaptığı açıklamada, "Bu hafta sahamızda çok önemli bir maç oynayacağız. Bütün hafta hazırlıklarını yaptığımız ve galibiyet hedeflediğimiz bu karşılaşmada taraftar desteği bizim için çok önemli. Tüm taraftarlarımızı ve Ankaralı basketbolseverleri maça davet ediyorum" dedi.

Rönesans TED Ankara Kolejliler - Torku Konyaspor Basket karşılaşması 7 Mart Cumartesi saat 16:00'da TOBB-ETÜ TED Ankara Kolejliler Spor Salonu'nda oynanacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.