Rota Koleji'nde Moraller Yerinde

KADINLAR Voleybol 2'nci Lig A Grubu'nda ilk iki maçında TVF Spor Lisesi'ni 3-0, Seramiksan'ı ise 3-2 mağlup eden Rota Koleji'nde yüzler gülüyor. Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşamalarına rağmen oyuncuların kazanma...

21 Ekim 2014 Salı 14:10
Rota Koleji'nde Moraller Yerinde






KADINLAR Voleybol 2'nci Lig A Grubu'nda ilk iki maçında TVF Spor Lisesi'ni 3-0, Seramiksan'ı ise 3-2 mağlup eden Rota Koleji'nde yüzler gülüyor. Yeni bir takım olmanın dezavantajlarını zaman zaman yaşamalarına rağmen oyuncuların kazanma hırsının kendisini mutlu ettiğini dile getiren Antrenör Ali Kamberoğlu, "Lig çok uzun bir maraton ve önemli olan bu maratonu nerede tamamlayacağımız. Yolun başında aksilikler olabilir, bunları çözüp yolumuza devam edeceğiz. Evimizde maç kaybetmek istemiyoruz. İnatçı ve başarısızlığı kabul etmeyen bir takım kimliğimiz var. Haftalar ilerledikçe daha iyi olacağımızı düşünüyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.