Rota Koleji'nden İki Transfer

İZMİR,()- KADINLAR Voleybol 2"nci Ligi A Grubu'nda zirve yarışı veren Rota Koleji, kadrosunu iki önemli oyuncuyla takviye etti. Turuncu beyazlılar, Sarıyer Belediyespor'dan Slovak pasör Alica Szekelyova Skolov ve Ankaragücü'nden libero...

21 Kasım 2014 Cuma 17:28
Rota Koleji'nden İki Transfer






İZMİR,()- KADINLAR Voleybol 2"nci Ligi A Grubu'nda zirve yarışı veren Rota Koleji, kadrosunu iki önemli oyuncuyla takviye etti. Turuncu beyazlılar, Sarıyer Belediyespor'dan Slovak pasör Alica Szekelyova Skolov ve Ankaragücü'nden libero Gizem Çerağ Düzeltir ile sözleşme imzaladı. Başkan İsmail Yavuz, "Skolov son derece kaliteli ve Türkiye'yi tanıyan bir pasör. Gizem ise genç ve başarılı bir libero. Bu iki oyuncuyla şampiyonluk hedefimize biraz daha yaklaştığımızı düşünüyorum" dedi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.