Royal Halı Gaziantep-Banvit (soyunma odaları)

ROYAL Halı Gaziantep’te başantrenör Jurij Zdovc, rakiplerinin kendilerine karşı üstün oynadıklarını ve karşılaşmadan mağlup ayrılmalarına üzüldüklerini belirtirken, Banvit’in başantrenörü Selçuk Ernak ise karşılaşmayı...

25 Nisan 2015 Cumartesi 20:02
Royal Halı Gaziantep-Banvit (soyunma odaları)






ROYAL Halı Gaziantep’te başantrenör Jurij Zdovc, rakiplerinin kendilerine karşı üstün oynadıklarını ve karşılaşmadan mağlup ayrılmalarına üzüldüklerini belirtirken, Banvit’in başantrenörü Selçuk Ernak ise karşılaşmayı kazandıkları için mutlu olduklarını söyledi.
Türkiye Basketbol Ligi'nde Banvit'e 68-64 mağlup olan Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, play-offa kalma şanslarının olduğunu belirterek, "Rakibimiz bizden daha fiziksel oynadı. Ofansif anlamda olmamız gereken seviyede değildik. Maç içerisinde kötü kararlar verdik. Kötü bir zamanlama ile topu paylaştık. 68 sayı yememize karşı yapmamız gereken savunmayı yapamadık. Çok kolaylıkla 10 sayı daha yiyebilirdik. İyi bir fikstürümüz var. Hala 5’incilik için iyi bir şansımız var. Sezon başında bir dönem sonuncuyduk ama şimdi ilk 5 için mücadele ediyoruz. İki maçımız daha var, ikisi de kolay olmayacak" dedi.

Banvit’in başantrenörü Selçuk Ernak ise karşılaşmadan galip geldikleri için sevindiklerini ifade ederek, "Oyun sonunda skor üstünlüğü bizde kaldı. Çok erken sakatlanan bir oyuncumuz oldu ve erken 5 faul gören oyuncularımız oldu, verim alamadığımız oyuncularımız oldu ama oyuna giren herkes galibiyete bir tuz attı. Hepsine teşekkür ediyorum, bizim için gerçekten önemli bir galibiyetti" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.