Sadettin Saran'dan Ali Koç'a destek geldi

Sadettin Saran'dan Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Koç'a destek geldi.

28 Ekim 2016 Cuma 09:53
Sadettin Saran'dan Ali Koç'a destek geldi






Sadettin Saran'dan Fenerbahçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan Ali Koç'a destek geldi.

Sadettin SaranKoç’un adaylığını açıklamasına ilişkin soru üzerine, "Ali Koç’a camiadan ciddi teveccüh var. Bize de onu desteklemek düşer. Kendisine hayırlı uğurlu olsun diliyorum." dedi.
Saran Holding tarafından Kırıkkale’nin Sulakyurt ilçesinde yaptırılan ve Fethullahçı Terör Örgütü'nün 15 Temmuz’daki darbe girişimi sırasında şehit edilen Astsubay Ömer Halisdemir’in adı verilen spor salonun açılışına katılan Sadettin Saran, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kulüp başkanlığını bırakacağını dile getiren Saran, “Ali Koç adaylığını açıkladı. Bize düşen ona ve kulübe destek olmak” diyerek Fenerbahçe Başkanlığı için aday olmayacağını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.