Salihli Belediyespor Skowronska'yı kadrosuna kattı

KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Salihli Belediyespor, kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi. Son olarak Çanakkale Belediyespor'dan aldıkları Polonyalı smaçör Elzbieta Skowronska'nın pazar günü takıma katılacağını...

28 Ağustos 2015 Cuma 12:20
Salihli Belediyespor Skowronska'yı kadrosuna kattı






KADINLAR Voleybol 1'inci Ligi'nde ilk kez mücadele edecek Salihli Belediyespor, kadrosunu büyük ölçüde şekillendirdi. Son olarak Çanakkale Belediyespor'dan aldıkları Polonyalı smaçör Elzbieta Skowronska'nın pazar günü takıma katılacağını belirten Antrenör Gül İlter, "Dış transferde 7, iç transferde 3 oyuncuyla anlaştık. Smaçör ve pasör takviye ederek transfer defterini kapatacağız" şeklinde konuştu.
Porto Riko Milli Takımı'nda yer alan pasör çaprazı Karina Ocasio'nun ekim ayında takıma katılacağını, libero Serpil'in de milli takım kampında olduğunu dile getiren İlter, "Yeni bir ekip oluşturduk, ancak onlara Salihli'de güzel bir ortam sağlayıp başarılı olacağımıza inanıyorum. Ligdeki ilk yılımızda kalıcı olacağımızı düşünüyorum" dedi. Salihli Belediyespor, 11 Ekim'de Fenerbahçe deplasmanıyla sezona başlayacak.

FOTOĞRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.