Şampiyonlar Liği'nde gecenin tüm sonuçları  

Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam 8 karşılaşma oynandı.

24 Ekim 2018 Çarşamba 07:23
Şampiyonlar Liği'nde gecenin tüm sonuçları  






 Şampiyonlar Liği'nde gecenin tüm sonuçları  

   Şampiyonlar Ligi'nde dün akşam 8 karşılaşma oynandı.Dün akşam oynanan karşılaşmalarda tek süpriz Manchester United'in evinde Juventus karşısında aldığı mağlubiyet oldu.Maçın başından sonuna kadar oyunun komtrolünü elinde bulunduran Juventus deplasmanda galip gelmeyi başardı.Gecenin bir diğer karşılaşmasında ise diğer ingiliz takımı Manchester City deplasmanda Shakhtar Donetsk’i farklı yenmeyi başardı.

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde E, F, G ve H gruplarında oynanan maçların sonuçları şöyle oldu. 

MANCHESTER UNITED 0-1 JUVENTUS
Juventus, Manchester United’ı Dybala’nın golüyle 1-0 mağlup etti. Juventus 9 puana yükselirken Manchester United 4 puanda kaldı.Old Trafford’taki dev maçta gülen taraf Juventus oldu… Mourinho yönetiminde ligde zor günler geçiren ve Şampiyonlar Ligi’nde 4 puanla ikinci sırada yer alan Manchester United sahasında Juventus’a boyun eğdi.

17.dakikada Dybala’nın şık golüyle geriye düşen Manchester United seyircisi önünde beraberlik golünü bir türlü bulamadı.

De Gea’nın muhteşem bir performans ortaya koyarak farkın açılmasını önlediği maçın ardından 3 puanı alan Juventus namağlup olarak liderliğini sürdürdü. 3 maçta 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Juventus ise 4 puanda kaldı.

SHAKHTAR DONETSK 0-3 MANCHESTER CITY
Manchester City, Shakhtar Donetsk’i Ukrayna’da 3-0 mağlup etti. City’nin gollerini David Silva, Laporte ve Bernardo Silva kaydetti. Manchester City puanını 6’ya yükseltirken Shakhtar Donetsk 2 puanda kaldı.

AEK 0-2 BAYERN MÜNİH
E Grubu’nda Almanya temsilcisi Bayern Münih, Yunanistan’da konuk olduğu AEK karşısında 2-0 galip geldi. Bayern Münih’in gollerini 61. dakikada Javi Martinez ve 63. dakikada Robert Lewandowski attı. Münih ekibinin 7 puana ulaştığı grupta, AEK henüz puan elde edemedi.Karşılaşmanın ilk yarısında Bayern Münih’in tempoyu yükseltmesine izin vermeyen ev sahibi AEK, girdiği fırsatları değerlendiremedi ve devreye 0-0 eşitlikle girildi.

İkinci yarıda daha etkili olan Bayern Münih, AEK savunmasını baskıya almaya başladı. 61. dakikada Javi Martinez’in golüyle skoru 1-0’a getiren Alman ekibi, bu golden 2 dakika sonra 63’te Robert Lewandowski’nin golüyle farkı 2’ye çıkardı. Kalan dakikalarda tempoyu düşüren Bayern Münih maçı 2 dakikada attığı gollerle 2-0 kazandı.

Bu sonuçla 3. hafta sonunda Bayern Münih puanını 7’ye yükseltirken, AEK henüz puanla tanışamadı.

REAL MADRID 2-1 VIKTORIA PLZEN
Real Madrid, Viktoria Plzen’i 2-1 mağlup ederken golleri Benzema ve Marcelo kaydetti. Plzen’in tek golünü Hrosovsky attı. Viktoria Plzen 1 puanda kalırken Real Madrid 6 puana ulaştı.Santiago Bernabeu'daki maça hızlı başlayan Los Galacticos, 11. dakikada Karim Benzema'nın kafa goüyle 1-0 öne geçti. Fransız golcü, Şampiyonlar Ligi'ndeki 57. golüne ulaşırken, 56 gollü Ruud van Nistelrooy'u geride bırakarak Devler Ligi'nin en golcü 4. futbulcusu oldu. Real Madrid, Gareth Bale ve Benzema ile bulduğu fırsatları gole çevirmeyi başaramayınca karşılaşmada ilk yarı 1-0 ev sahibi takımın üstünlüğü ile sona erdi. 

Real Madrid, 55. dakikada Marcelo'nun golüyle 2-0 öne geçti. Patrik Hrosovsky, 78. dakikada attığı golle Viktoria Plzen'i umutlandırsada kalan dakikalarda başka gol olmayınca Real Madrid, sahadan 2-1'lik skorla galip ayrıldı. Karşılaşmanın son bölümünde bileğinden sakatlanan Marcelo, oyuna devam edemedi. Real Madrid, üç oyuncu değişikliğini kullanması nedeniyle uzatma bölümünü 10 kişi oynamak durumunda kaldı. 

Bu sonuçla puanını 6'ya çıkartan Real Madrid, G Grubu'nda Roma'nın ardından averajla ikinci sırada yer alıyor. 1 puanda kalan Viktoria Plzen ise 4. sırada.

Bu arada Juventus forması giyen eski Real Madridli Cristiano Ronaldo 120 golle Şampiyonlar Ligi'nin en golcü futbolcusu. Portekizli yıldızı 105 golle Barcelona'dan Lionel Messi takip ediyor. Raul'un 71 golle üçüncü olduğu listenin dördüncü sırasına bu gece attığı golle Real Madridli Karim Benzema yükseldi.

YOUNG BOYS 1-1 VALENCIA
Günün diğer maçında İsviçre’nin Young Boys takımı ile İspanya ekibi Valencia 1-1 berabere kaldı. Valencia’nın golünü 26. dakikada Michy Batshuayi, ev sahibi Young Boys’un golünü 55. dakikada penaltıdan Guillaume Hoarau kaydetti. Bu sonucun ardından H Grubu’nda Valencia 2, Young Boys bir puana çıktı.

 ROMA 3-0 CSKA MOSKOVA
Roma, CSKA Moskova’yı Dzeko’nun 2 ve Cengiz Ünder’in golleriyle 3-0 mağlup etti. Roma puanını 6’ya yükseltirken CSKA Moskova 4 puanda kaldı.Şampiyonlar Ligi'nde gururumuz Cengiz Ünder Roma formasıyla parlamaya devam ediyor... Roma'nın CSKA'yı 3-0 mağlup ettiği maçta sahne alan Cengiz müthiş bir gol atarak geceye damga vurdu.Devler Ligi G grubunda Roma Olimpiyat Stadı'nda CSKA Moskova'yı ağırladı. Gruptan lider çıkmak için mutlak kazanması gereken İtalyan ekibi 30.dakikada Dzeko'nun golüyle perdeyi açtı.43'te bir kez daha sahneye çıkan Dzeko ilk yarıda CSKA karşısında farkı 2'ye çıkardı ve takımını rahatlattı.İkinci yarıda bu kez sahne Cengiz Ünder'in oldu. İki gol birden atan Dzeko'nun şutunu ceza sahası içinde çok iyi tamamlayan Cengiz, topu gelişine 90'a göndererek CSKA Moskova kalecisi Ilya Pomazun'ı avladı.Performansıyla göz dolduran Ünder'in golü sosyal medyada da gecenin en çok paylaşılan anlarından biri oldu.Cengiz Ünder, Şampiyonlar Ligi'nde forma giydiği son iki maçta üç gole katkıda bulundu (iki gol ve bir asist); bu turnuvadaki önceki altı maçında iki gole katkı yapabilmişti (bir gol ve bir asist).

 

AJAX 1-0 BENFICA
Ajax, Benfica karşısında 90+2’de Noussair Mazraoui’nin golüyle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Ajax puanını 7’ye yükseltirken Benfica 3 puanda kaldı.

 HOFFENHEIM 3-3 LYON
Lyon, Hoffenheim deplasmanından 3-3’lük beraberlikle döndü. Lyon’un gollerini Traore, Ndombele ve Depay atarken Hoffenheim’ın gollerini Kramaric kaydetti. Lyon puanını 5’e yükseltirken Hoffenheim 2 puana ulaştı.

Beinsports

Son Güncelleme: 24.10.2018 04:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.