Şampiyonlar Ligi'nde 4. Maçlar Sonunda 6 Takım Gruptan Çikmayi Garantiledi

  Sercan SAPANATAN,İstanbul- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. maçlar sonunda 6 takım son 16'ya kalmayı garantiledi. Salı gecesi oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 4 maç sonunda topladığı 12 puan ile Real Madrid son 16 takım arasında...

06 Kasım 2014 Perşembe 10:04
Şampiyonlar Ligi'nde 4. Maçlar Sonunda 6 Takım Gruptan Çikmayi Garantiledi






 

Sercan SAPANATAN,İstanbul-

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 4. maçlar sonunda 6 takım son 16'ya kalmayı garantiledi.

Salı gecesi oynanan Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda 4 maç sonunda topladığı 12 puan ile Real Madrid son 16 takım arasında kalmayı garantilerken, Galatasaray'ın da bulunduğu D Grubu'nda da Borussia Dortmund sarı kırmızılı takımı sahasında 4-1 yenerek gruptan çıkmayı garantileyen bir başka takım oldu.

Dün gece oynanan maçların sonunda ise E Grubu'nda Bayern Münih, F Grubu'nda PSG ve Barcelona ve H Grubu'nda Porto dünkü kazandıkları maçlar sonunda Şampiyonlar Ligi'nde gruplarından çıkmayı garantileyen ilk takımlar oldular.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.