Şampiyonlar Ligi'nde 5'inci Hafta Maçları Başladı

Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - ŞAMPİYONLAR Ligi'nde 5. hafta maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla başladı. Gecenin maçında E Grubu'nda Manchester City, kendi sahasında Bayern Münih'i son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 yenerek...

26 Kasım 2014 Çarşamba 00:07
Şampiyonlar Ligi'nde 5'inci Hafta Maçları Başladı






Sercan SAPANATAN/İSTANBUL, () - ŞAMPİYONLAR Ligi'nde 5. hafta maçları bu akşam oynanan karşılaşmalarla başladı.

Gecenin maçında E Grubu'nda Manchester City, kendi sahasında Bayern Münih'i son dakikalarda bulduğu goller ile 3-2 yenerek gruptan çıkma şansını son maça bıraktı. E Grubu'nun diğer karşılaşmasında CSKA Moskava evinde son dakikada bulduğu golle Roma ile 1-1 berabere kaldı. E Grubu'nda 5. karşılaşmalar sonrası Bayern Münih'in ardından gruptan çıkacak ikinci takım son maçlarda belli olacak.

F Grubu maçında ise Barcelona, deplasmanda Apoel'i 4-0 yendi. Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Messi, yaptığı hat-trick ile Şampiyonlar Ligi'ndeki gol sayısını 73'e çıkararak Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcü oyuncusu oldu. Messi böylece 3 gün içinde çok önemli iki gol rekorunu kırma özelliğine de sahip oldu. F Grubu diğer karşılaşmasında lider PSG evinde Ajax'ı 3-1 yendi.

G Grubu maçında Chelsea, deplasmanda Schalke'yi 5-0 yenerek gecenin en farklı galibiyetini aldı. Chelsea bu skor ile gruptan çıkmayı garantiledi. G Grubu'nun diğer karşılaşmasında ise Sporting Lizbon, evinde karşılaştığı Maribor karşısında 2-1 öndeyken stadyumda yaşanan elektrik kesintisi sebebi ile karşılaşma yaklaşık 45 dakika durdu. Maç, 45 dakikalık gecikmenin ardından tekrar başladı. Karşılaşma halen devam ediyor.

H Grubu maçında ise lider Porto, deplasmanda BATE Borisov'u 3-0 yendi. H Grubu'nun diğer karşılaşmasında Athletic Bilbao, deplasmanda Shakhtar Donetsk'i 1-0 yendi. Shakhtar Donetsk, bu skora rağmen gruptan Porto ile çıkmayı garantiledi.

Şampiyonlar Ligi'nde gecenin maçlarından toplu sonuçlar şu şekilde:

E GRUBU

19.00 CSKA Moskova-Roma: 1-1

21.45 Manchester City-Bayern Münih:3-2


F GRUBU

21.45 Paris Saint Germain-Ajax:3-1

21.45 APOEL-Barcelona:0-4

G GRUBU

21.45 Sporting Lizbon-Maribor: (Devam ediyor)

21.45 Schalke 04-Chelsea:0-5

H GRUBU

19.00 BATE Borisov-Porto:0-3

21.45 Shakhtar Donetsk-Athletic Bilbao:0-1

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.