Samsunspor Başkanvekili Bank: "galibiyetler Sürecek"

İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR Başkanvekili Mehmet Bank, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi. PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı...

06 Kasım 2014 Perşembe 12:46
Samsunspor Başkanvekili Bank:






İlker AKTAŞ/SAMSUN,()– SAMSUNSPOR Başkanvekili Mehmet Bank, hafta sonu oynayacakları Şanlıurfaspor maçını kazanarak galibiyet serisi yakalamak istediklerini söyledi.
PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Şanlıurfaspor maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Deplasmandaki Karşıyaka galibiyetinin takımdaki olumsuz havayı dağıttığını belirten kırmızı beyazlıların Başkanvekili Mehmet Bank, "Oynadığımız futbolun karşılığını skor anlamında alamıyorduk. Karşıyaka önünde ise 1-0 geriye düşmemize rağmen oyuncularımız 90 dakika özverili şekilde mücadele ederek sahadan 3 puanla ayrılmasını bildi. Onları yürekten kutluyorum" dedi.
Şanlıurfaspor ile hafta sonu oynayacakları mücadele hakkında da konuşan Başkanvekili Mehmet Bank, şöyle devam etti:

"Rakibimiz ligin kaliteli ekiplerinden. 2 takımda sahaya kazanmak için çıkacak. Ancak biz kendi sahamızda oynamanın avantajını kullanmak istiyoruz. Zorluk derecesi yüksek olan bu maçtan da 3 puanla ayrılarak galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bu hedef doğrultusunda canla başla çalışan futbolcularımıza ve teknik heyetimize olan güvenimiz tamdır. İnanıyorum ki Şanlıurfaspor’a yenip, ligde hak ettiğimiz noktalara bir an önce geleceğiz."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.