Samsunspor Kaptanı Murat: "galip Geleceğiz"

PTT 1'inci takımı Samsunspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Elazığspyor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan takım kaptanı Murat Akyüz, "Ben oynamasam bile arkadaşlarımın Antalyaspor mağlubiyetini unutturacağına...

24 Ekim 2014 Cuma 16:32
Samsunspor Kaptanı Murat:






PTT 1'inci takımı Samsunspor'un pazar günü sahasında oynayacağı Elazığspyor maçında cezası nedeniyle forma giyemeyecek olan takım kaptanı Murat Akyüz, "Ben oynamasam bile arkadaşlarımın Antalyaspor mağlubiyetini unutturacağına yürekten inanıyorum" dedi. 
Samsunspor, zorlu maçın hazırlıklarını bugün yaptığı tek idmanla sürdürdü. Antalyaspor karşısında alınan yenilginin moral bozukluğunu üzerinden atmaya çalışan kırmızı beyazlılarda futbolcuların idmanlarda ortaya koyduğu performans teknik heyetin yüzünü güldürdü.
Antalyaspor deplasmanında gördüğü sarı kartla cezalı duruma düşen ve Elazığspor önünde takımdaki yerini alamayacak olan kaptan Murat Akyüz, kritik karşılaşma öncesinde arkadaşlarına güvendiğini söyledi. Antalyaspor deplasmanında hak etmedikleri bir yenilgi aldıklarını ifade eden kaptan Murat, şöyle konuştu:
"Artık o maçı geride bırakmalıyız. Tek hedefimiz evimizde oynayacağımız Elazığspor maçını kazanmak. Hafta başından beri bu hedef doğrultusunda çalışıyoruz. Ben cezam nedeniyle takımdaki yerimi alamayacağım. Ancak arkadaşlarım, taraftarlarımızın da desteğiyle Elazığspor’u yenip, camiaya güzel bir galibiyet yaşatacaktır. Onlara inancım tam." 

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.