Samsunspor'da imza şov

İlker AKTAŞ/SAMSUN, ()– PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor, bugün Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek, Muharrem Efe ve Oğuzhan Berber ile sözleşme imzaladı. Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen törende 2’nci Başkan Rüştü...

07 Temmuz 2015 Salı 14:17
Samsunspor'da imza şov






İlker AKTAŞ/SAMSUN, ()– PTT 1'inci Ligi ekibi Samsunspor, bugün Mehmet Çakır, Ersel Aslıyüksek, Muharrem Efe ve Oğuzhan Berber ile sözleşme imzaladı.
Nuri Asan Tesisleri’nde gerçekleşen törende 2’nci Başkan Rüştü Araboğlu, Futbol Şube Sorumlusu Metin Ateş, Altyapı Sorumlusu Yönetici Hasan Bozal, Taraftardan Sorumlu Yönetici Fazlı Abdik, Muhasip Üye İbrahim Çevik ve Sportif Direktör Coşkun Zeren hazır bulundu.
MEHMET ÇAKIR: "BU KEZ DİREK SÜPER LİGE ÇIKAÇAĞIZ"
Kulüp 2’nci Başkanı Rüştü Araboğlu, "Takımımızı el birliğiyle zirveye taşıyacağız" derken Mehmet Çakır, şunları söyledi:
"Samsunspor’da daha önce oynayan arkadaşlarımdan burası hakkında bilgi aldım. Hepsi olumlu referanslar verdi. Samsunspor, son 2 yıldır Süper Lig’in kapısından geri gelmiş bir takım. Ama bu kez inşallah finale kalmadan, direk Süper Lig’e çıkacağız ve Samsunspor’u hak ettiği yerlere taşıyacağız."
Muharrem Efe, Ersel Aslıyüksek ve Oğuzhan ise, "Başarılı olmaya geldik. Samsunspor’u Süper Lig’e çıkarmak için elimizden geleni yapacağız" dedi. Yeni transferlerin Samsunspor'un Kocaeli Kartepe Kampı’nın kadrosuna dahil edildiği bildirildi.
ÖZDEŞ GÜNDEMDE

Bu arada Samsunspor Sportif Direktörü Coşkun Zeren, teknik direktör Kemal Özdeş ile anlaşma sağladıklarını, deneyimli çalıştırıcının ekibi konusunda bazı sorunlar ortaya çıktığını belirtirken şu bilgileri verdi:
"Temaslarımız Giray Bulak ve Kemal Özdeş üzerinde yoğunlaştı. Kemal Özdeş bitti, diyebilirdik ancak yanında 5-6 kişilik bir ekip getireceğini iletti. Yöhetim kurulu da bu konuda olumsuz tavır ortaya koydu. Şu anda her 2 antrenörle de temaslar sürüyor. En kısa sürede bu sorunu da çözüp, yeni hocamızla kamp çalışmalarımızı sürdürmek istiyoruz"
"HASAN VE OFOEDU'DA SORUN KALMADI"
Hasan Kılıç ve Ofoedu’nu takımdan ayrılmak istediğine ilişkin haberlere de değinen Zeren, şöyle devam etti:
"Her 2 oyuncu da bizim lisanslı futbolcumuz. Kendileri, sergiledikleri performans ile Süper Lig ekiplerinden teklifler aldı. Bu durum da haliyle oyuncularımızın kafalarını karıştırdı. Gitme gibi bir talepleri oldu. Ancak kendileri ile dün akşam yaptığımız görüşmelerin ardından hem Hasan’ı, hem de Ofoedu’yu ikna ettik. Hasan takımla birlikte Kartepe kampına giderken, Ofoedu ise akşam Kartepe’de kafileye dahil olacak."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.