Şanliurfaspor-manisaspor Soyunma Odaları

ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Cihat Arslan, taraftarların önünde 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, Manisaspor teknik direktör Taner Taşkın ise hak etmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi. Cihat Arslan, şunları...

01 Kasım 2014 Cumartesi 17:26
Şanliurfaspor-manisaspor Soyunma Odaları






ŞANLIURFASPOR'da teknik direktör Cihat Arslan, taraftarların önünde 3 puan almanın sevincini yaşadıklarını belirtirken, Manisaspor teknik direktör Taner Taşkın ise hak etmedikleri bir mağlubiyet yaşadıklarını söyledi.
Cihat Arslan, şunları söyledi:
"Haftalardır deplasmanda oynamanın zorluğunu yaşadık. Bu güne kadar taraftarımıza kavuşuncaya kadar iyi performans sergiledik. Maçın stresi çok yüksekti. Orada ettiğimiz mücadelenin burada taçlanması gerekiyordu. Çocuklar maça çok istekli ve önde başladı. Kazandığımız için tabi ki çok mutluyuz. Seri bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Şanlıurfaspor’a hizmet etmekten gurur duyuyoruz. Taraftarın gücü ile ilk yarıda hedeflediğimiz puanları almayı planlıyoruz.
Taner Taşkın, ise şöyle konuştu:
"Manisaspor, olarak burada kesinlikle mağlubiyeti hak etmedik. Oyuncular gayet istekli, arzulu ve disiplinli bir şekilde oynadılar. Girdiğimiz 3-4 tane net pozisyon vardı bunlardan bir tanesini değerlendirebilseydik belki de buradan galip bile ayrılabilirdik. Manisaspor şu anda ligin dibinde gözükebilir ama bundan sonraki süreçte daha canlı daha istekli ne yaptığını bilen bir Manisaspor bunları skora da yansıtacaktır. En azından bir puanla ayrılmamız gerekiyordu. Üzülüyoruz ama rakibimizi tebrik ediyorum."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.