Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı

 SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL / Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSİAD) tarafından bu yıl 12.'si gerçekleştirilen geleneksel 'Sarı Kırmızı Kareler' fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi. GSİAD tarafından yakın zamanda...

20 Kasım 2014 Perşembe 22:32
Sarı Kırmızı Kareler Fotoğraf Yarışmasının Ödül Töreni Yapıldı






 SERCAN SAPANATAN - İSTANBUL /

Galatasaraylı İş Adamları Derneği (GSİAD) tarafından bu yıl 12.'si gerçekleştirilen geleneksel 'Sarı Kırmızı Kareler' fotoğraf yarışmasının ödülleri verildi.

GSİAD tarafından yakın zamanda vefat eden Galatasaray muhabirleri Hacı Hasdemir, Süleyman Gültekin, Erkan Koyuncu ve İlhan Söyler adına düzenlenen fotoğraf yarışmasında ödüller sahiplerini buldu.

TT Arena'da düzenlenen törene Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, GSİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli ile futbolculardan Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Chedjou ve birçok basın mensubu katıldı.

BAŞKAN YARSUVAT GALATASARAY'DA TAŞLAR YERİNE OTURDU

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, ödül töreninde açıklamalarda bulundu.

Yarsuvat, Galatasaray'da taşlar yerine oturdu. Hiç derdiniz olmasın. Bütün maçlar zordur. Trabzonspor ile oynayacağımız maç da zor. Baksana Balıkesirspor'a da yenildik biz. Hiç kimseye kolay maç yok dedi.


Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a verilen ceza ile ilgili gelen bir soru üzerine başkan Yarsuvat, Onu Aziz Yıldırım Bey'e sorun. Benim ne alakam var Aziz Yıldırım ile. Ben Duygun Yarsuvat'ım diye konuştu.

Hafta sonu Kazakistan ile oynanan milli maç sonrasında çıkan olayların faturasının Galatasaray'a çıkamayacağını vurgulayan Başkan, Galatasaray'a hiçbir fatura kesilmedi. Hiçbir borcumuz yok. Onun için faturaları da iade ediyoruz şeklinde konuştu.

Futbolcuların ödemelerinde bir sıkıntı olup olmadığı ile ilgili soruya da Yarsuvat, Öyle bir sıkıntı yok. Akıl neyi gerektiriyorsa o yapılacak. Bunun dışında bir şey yok. Taraftarlarımızı da çok seviyoruz ifadelerini kullandı.

Yarvusat ayrıca esprili bir şekilde, Beni şimdi değil, 15 yıl önce çekmeliydiniz diyerek basın mensuplarına takıldı.

TABLOLARIN GELİRLERİ VEFAT EDEN GAZETECİLERİN AİLELERİNE BAĞIŞLANACAK

Bu arada törende ödül alan gazetecilerin çektikleri fotoğraflarla hazırlanan tabloların gelirlerinin vefat eden gazetecilerin ailelerine bağışlanacağı bildirildi.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.