Sazdan Adam Grubu'ndan Demba Ba klibi

ZONGULDAK'ın Ereğli İlesi'nde, 'Sazdan Adam Grubu' adıyla bir araya gelen amatör bağlamacılar, Mihael Jackson ve Çanakkale türküsü kliplerinden sonra şimdi de Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 112'nci kuruluş yıldönümü...

21 Nisan 2015 Salı 15:45
Sazdan Adam Grubu'ndan Demba Ba klibi






ZONGULDAK'ın Ereğli İlesi'nde, 'Sazdan Adam Grubu' adıyla bir araya gelen amatör bağlamacılar, Mihael Jackson ve Çanakkale türküsü kliplerinden sonra şimdi de Beşiktaş Jimnastik Kulübü'nün 112'nci kuruluş yıldönümü anısına Demba Ba klibi çekti.
Michael Jackson'ın 5'inci ölüm yıldönümü için 'They don't care about us' şarkısına, Çanakkale Zaferi'nin 100'üncü yılı anısına da Çanakkale türküsüne çektikleri kliplerle ilgi gören grup, Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği ile birlikte yeni projeye imza attı. Grup, kulübün 112'nci kuruluş yıldönümü için Demba Ba klibi çekti. İlçedeki Cehennemağzı Mağarası'nda yapılan klip çekiminde 112 grup üyesi bağlama, kemençe, darbuka ve tef ile yer aldı. Sazdan Adam Grubu kurucusu Mehmet Ali Ürkmez, kendisinin de Beşiktaş taraftarı olduğunu belirterek, şöyle dedi:
"Daha önce de değişik klipler hazırlamıştık. Arkadaşlarım bugün beni kırmadılar ve geldiler. Beşiktaş'ımızın 112'nci yılında 112 bağlama ile taraftarlarımıza destek olalım istedik."
Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği Başkanı Tarkan Adik ise, "Beşiktaşımız'ın 112'nci yılını 112 bağlama ile kutlamak istedik. Aynı zamanda klibin, Demba Ba'nın da düşen performansına doping etkisi yapmasını istiyoruz. Sezonu da şampiyon kapatabilirsek bizim için çok güzel bir anı olacak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.