Seferihisar'da 1'inci Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası

SEFERİHİSAR Belediyesi'nin düzenlediği 1'inci Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası, kortej yürüyüşüyle başladı. Turnuvaya katılan ekiplerin sporcu, yönetici ve teknik adamlarının yanı sıra Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer...

25 Mayıs 2015 Pazartesi 13:16
Seferihisar'da 1'inci Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası






SEFERİHİSAR Belediyesi'nin düzenlediği 1'inci Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası, kortej yürüyüşüyle başladı.
Turnuvaya katılan ekiplerin sporcu, yönetici ve teknik adamlarının yanı sıra Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer ve Diyarbakır Sur Belediyesi Eşbaşkanı Seyit Narin'in de yer aldığı kortej yürüyüşüne vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Fenerbahçe Spor Okulları, Almanya'dan Hamm, KKTC'den Yeniboğaziçi, Irak'tan Duhok, Şanlıurfa Halfeti, Çanakkale Gökçeada, Diyarbakır Sur, Somaspor ve Seferihisar Belediyespor'un 10-13 yaş grubun takımlarının hem plajda hem de çim sahada mücadele edeceği turnuvada Şanlıurfa Halfeti'den gelecek kız futbol takımı, Seferihisarspor kız futbol takımı ile bir gösteri maçı yapacak.
ROBERTO CARLOS KONUK OLACAK
Seferihisar'da başlayan 1'inci Uluslararası Çocuk Futbol Turnuvası'nı Akhisar Belediyespor teknik direktörü Roberto Carlos'un da izleyeceği bildirildi. Belediye Başkanı Tunç Soyer, Brezilyalı teknik adama turnuvayla ilgili bir dosya hazırlayıp kendisini Seferihisar'a davet ettiklerini belirterek, "Çocuklarla ilgili bir organizasyon olması dikkatini çekti. Ayrıca plaj futbolunu çok seviyor. Son anrda büyük bir aksilik olmazsa, Roberto Carlos'u yarın da çarşamba günü konuk edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.