Şenol Güneş'e ağır ceza gelebilir

Fenerbahçe derbisinde hakemlere yönelik sözleri nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e ağoır ceza gelebilir.

25 Eylül 2017 Pazartesi 09:56
Şenol Güneş'e ağır ceza gelebilir






Şenol Güneş'e ağır ceza gelebilir

    Fenerbahçe derbisinde hakemlere yönelik sözleri nedeniyle Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'e ağoır ceza gelebilir.Milliyet’in haberine göre; Şenol Güneş'in 58. dakikadaki faul kararı sonrası kullandığı ağır ifadeler hakem raporlarına yazıldı. Hakemler tarafından duyulmadığı için raporlarda yer almayan, “O…. çocukları” şeklindeki küfrün ise temsilcilerce yazıldığı aktarıldı.

   Tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilecek Beşiktaş'ın hocasına asgari 3 maç ceza geliyor. Karşılaşmanın 58. dakikasında Pepe'nin Valbuena'ya yaptığı hareketin Palabıyık tarafından faulle cezalandırılmasına bir hayli sinirlenen Güneş'in, “Allah belanızı versin. Hepinizi s…m. Bunun neresi faul?” sözleri hakem raporlarına yazıldı. Dördüncü hakem Yaşar Kemal Uğurlu'nun uyarısı üzerine Güneş, hakem Ali Palabıyık tarafından tribüne gönderilmişti. Bu ihraç sonrası deneyimli teknik adamın televizyon görüntülerine de yansıyan, “O… çocukları” şeklindeki küfrünün ise hakemler tarafından duyulmadığı ve bu nedenle rapora geçmediği öğrenildi.

   Ancak milyonlarca kişinin gözleri önündeki bu ağır hakaretin Türkiye Futbol Federasyonu hukukçuları tarafından incelemeye alınacağı bildirildi. Derbinin federasyon temsilcileri Şevket Canıtez, Sururi Saydam ve Murat Kangalgil'in, Şenol Güneş'in atıldıktan sonraki ağır küfrünü raporlarına yazdığı da belirtildi. Tedbirli olarak yarın Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevk edilmesi beklenen Güneş'in dosyasının hakem ve temsilci raporlarıyla bir hayli kabardığı ifade edildi. Siyah-beyazlı teknik adamın, disiplin talimatının, “Kişilik haklarına saldırı, hakaret, tehdit ve tükürme” başlıklı 41. maddesinin (c) bendine göre işlem göreceği kaydedildi.

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşŞenol Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.