Şenol Güneş Fenerbahçe maçına çıkmıyor

Olaylar nedeniyle tatil edilen ve kaldığı yerden devam kararı alınan  Fenerbahçe-Beşiktaş maçında süpriz Şenol Güneş kararı

26 Nisan 2018 Perşembe 08:51
Şenol Güneş Fenerbahçe maçına çıkmıyor






Şenol Güneş Fenerbahçe maçına çıkmıyor

     Olaylar nedeniyle tatil edilen ve kaldığı yerden devam kararı alınan  Fenerbahçe-Beşiktaş maçında süpriz Şenol Güneş kararı. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 57. dakikadan itibaren oynanacak Fenerbahçe derbisi için Kadıköy'e gitmeyecek.

   Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, 3 Mayıs 2018 Perşembe günü 57. dakikadan itibaren oynananacak Fenerbahçe derbisine çıkmama kararı aldı. Güneş'in, TFF'nin resmi kararının ardından duruma tepki gösterdiği ve derbiye gitmeme yönünde tavır aldığı ifade edildi.

   Fanatik'in haberine göre; Güneş'in yakın çevresine yakındığı ve bu şartlarda Kadıköy'e gitmesinin doğru olmayacağını söylediği bildiriliyor. Güneş'in tavrını bu şekilde koymayı planladığı belirtiliyor. Tecrübeli teknik adamın bu kararını Başkan Fikret Orman ile de paylaşacağı ifade edildi.

Haberler

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.