Şenol Güneş için kritik süreç: Beşiktaş'ta istifa krizi

Şenol Güneş’in yönetimin kendisini ezerek Guti’yi asistan teknik adam olarak Beşiktaş’ın başına getirilmesinden oldukça rahatsız olduğu bildirildi. Güneş’in istifayı bile gündeme getirdiği iddia edildi.

06 Temmuz 2018 Cuma 15:09
Şenol Güneş için kritik süreç: Beşiktaş'ta istifa krizi






Şenol Güneş için kritik süreç: Beşiktaş'ta istifa krizi


Guti transferi Beşiktaş'ı karıştırdı. Beşiktaş'ta teknik direktör Şenol Güneş'in yönetimin kendisini ezerek Guti’yi göreve getirmesinden oldukça rahatsız olduğu bildirildi. Fikret Orman’la görüşen Şenol Güneş'in istifayı bile gündeme getirdiği iddia edildi. 

"YANIMA DEĞİL YERİME"


Son birkaç haftadır Guti ismi gündemde… Real Madrid’in U-19 takımının hocası, Beşiktaş’ın gündemine Zinedine Zidane’ın yerine Real Madrid’in A takımının başına geçeceği günlerde gelmişti. O dönemde Güneş, Guti için “yanıma değil yerime adam aranıyor galiba” sözlerini kullanmıştı. Hatta 4 gün önce Guti ile anlaşıldığı ile ilgili bilgiyi basın mensuplarından alan tecrübeli teknik adam;"Guti bitmiş mi? Bizim haberimiz yok" yanıtını vermişti. 

Yönetim Yusuf Şimşek, Mustafa Doğan ve İlhan Mansız’ı önermiş, Şenol Güneş reddetmişti. O dönemde Güneş, Mehmet Özdilek ve Tugay Kerimoğlu’na yardımcılığı konusunda teklif yapmıştı. İki isimden de olumsuz cevap gelmişti.


"1 SONRAKİ SENE HOCA"


Tamer Tuna geçen sezon Beşiktaş’tan ayrılıp, Göztepe’ye giderken “bana teknik direktörlük sözü verilmişti. Ama olmadı” sözlerini kullanmıştı. Radio Marca da, Guti’nin Beşiktaş’la anlaşmasını, “bu sezon asistan gelecek sezon ise birinci teknik direktör olacak” yorumu ile duyurdu.

Şenol Güneş’in yönetimin kendisini ezerek Guti’yi asistan teknik adam olarak Beşiktaş’ın başına getirilmesinden oldukça rahatsız olduğu bildirildi. Tecrübeli teknik adamın Slovakya kampına katılan Fikret Orman’la bir görüşme yaptı. İkilinin konuşmasında Güneş, Guti ile ilgili rahatsızlığını anlattı. Hatta Güneş’in istifayı bile gündeme getirdiği iddia edildi.

GUTI, İSTANBUL’A GELSE DE ARABA KULLANAMAYACAK

Beşiktaş’ın yeni antrenörü Guti’nin İstanbul’da araba kullanamayacağı iddia edildi. Siyah-beyazlı formayı giyerken kaza yapan 271 promil alkollü olduğu anlaşılmıştı. O dönemde Guti’nin ehliyetine el konulmuş ve 547 TL para cezası kesilmişti. Guti’nin o dönemde ehliyetini geri almak için gerekli psikolojik ve sağlık testlerine girmediği, bu yüzden de Türkiye’de arana kullanamayacağı belirtildi. Zaten o günden sonra Guti, İstanbul’da özel şoförle gezmeye başlamıştı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.