Şenol Güneş: ‘Motivasyon olarak iyiydik’

Monako galibiyetinden sonra Beşiktaş Tekinik Direktörü Şenol Güneş şu açıklamayı yaptı

18 Ekim 2017 Çarşamba 08:59
Şenol Güneş: ‘Motivasyon olarak iyiydik’






Şenol Güneş: ‘Motivasyon olarak iyiydik’

   Monako galibiyetinden sonra Beşiktaş Tekinik Direktörü Şenol Güneş şu açıklamayı yaptı;“Motivasyon olarak iyiydik. Tecrübemizi rakibe göre iyi kullandık. Daha hızlı olabilirdik. Daha çok rakibi kontrol ederek çıkışlar yaptık. Geride olmamıza rağmen sabırlı oynadık. Goller attık. Daha çok atabilirdik. Şans yanımızdaydı ama bu şans çok çalıştığımız için bizimleydi. Umarım gelecek Monaco maçıyla gruptaki avantajımızı perçinleriz. Takım içinde zaman zaman değişiklikler olabilir. Oyuncunun bunlardan etkilenmemesi lazım. Kendi sahamızda üç puan alırsak gruptan çıkmamız garantilenir.”

   Öte yandan Beşiktaşlı oyuncu Cenk Tosun ve Taliska'da yaptığı açıklamada takım olarak iyi olduklarını söylediler.

Cenk Tosun: ‘Maçın hakimi bizdik’

“Maçın oyuncusu olmak gurur verici. Kazanıp dokuz puana yükseldiğimiz için çok mutluyum. Maça iyi başladık. Daha çok atağa girdik. Babel’in golü ofsayt değildi. Gol verilse maç daha farklı olabilirdi. Rakip ilk atağında golü attı. Maçtan hiç kopmadık. Yenik durumda iken galip geleceğimize inanıyordum. Maçın hakimi bizdik. Biz her maça galibiyet için çıkıyoruz. Kalan maçları da kazanarak gruptan çıkmak istiyoruz.”

Anderson Talisca: ‘İyi reaksiyon gösterip maçı kazandık’

“Deplasmanda Monaco’ya karşı geriye düştük ama iyi reaksiyon gösterdik ve maçı kazandık. Her zaman gol atmak iyi oynamak değildir. Bugün takım için oynamaya çalıştım. Bana forma şansı verildiği için teşekkür ederim. Her geçen gün kendimi geliştirmeye çalışıyorum.”

 

 

Son Güncelleme: 18.10.2017 09:05
Anahtar Kelimeler:
Şenol Güneş
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.