Şenol Güneş Sosa'yı kamptan kovdu

Beşiktaş'ta Sosa krizi yaşanıyor. İki gündür Beşiktaş ile idmanlara çıkmayan tecrübeli futbolcu bu tavrı sonrasında teknik direktör Şenol Güneş tarafından kamptan kovuldu.

23 Temmuz 2016 Cumartesi 17:09
Şenol Güneş Sosa'yı kamptan kovdu






Şenol Güneş Sosa'yı kamptan kovdu
Beşiktaş'ta adı bir süredir Milan'la anılan Arjantinli futbolcu Beşiktaş kampından gönderildi.

Beşiktaş'tan ayrılmak istediği belirtilen Sosa, Fikret Orman'la görüşmek istemişti. Ancak Fikret Orman oyuncunun kampa katılmasını istedi. Kampa katılan Sosa ilk gün ishal olduğunu söyle ikinci gün de ağrıları devam ettiği için idmana çıkmadı. Üçüncü gün de idmana çıkmayacağını söyleyince teknik direktör Şenol Güneş tarafından kamptan kovuldu.

Sosa'nın 6 milyon Euro karşılığından Milan'a satıldığı iddia ediliyor. Eğer Arjantinli isim satılmaz ve Beşiktaş'ın teklifini kabu letmezse A2 takıma gönderilecek.

BEŞİKTAŞ'TAN RESMİ SOSA AÇIKLAMASI!
Avusturya'da kamp yapan siyah-beyazlılarımızda Jose Sosa, kadro dışı bırakılmıştır.

İstanbul'a dönmesi kararlaştırılan Jose Sosa, kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecektir.

SOSA İSTANBUL'A DÖNDÜ!

Beşiktaş'ın kadro dışı bırakarak Avusturya kampından İstanbul'a gönderdiği Sosa, Atatürk Havaalanı'na geldi.

Salzburg'dan İstanbul'a gelen Arjantinli oyuncu kendisine verilen program dahilinde Ümraniye BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde çalışmalarına devam edecek. Beşiktaş takımı ise 30 Temmuz'a kadar Avusturya'da çalışacak.
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.