Shakhtar Donetsk 3. maçından da galip ayrıldı

 İSTANBUL / Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Hoverla'yı 2-0 yendi. Lviv Arena'da oynanan mücadelede Shakhtar Donetsk'e galibiyeti getiren...

01 Ağustos 2015 Cumartesi 22:37
Shakhtar Donetsk 3. maçından da galip ayrıldı






 İSTANBUL /

Fenerbahçe'nin UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turundaki rakibi Shakhtar Donetsk, Ukrayna Premier Ligi'nin 3. haftasında konuk ettiği Hoverla'yı 2-0 yendi.

Lviv Arena'da oynanan mücadelede Shakhtar Donetsk'e galibiyeti getiren golleri 50. dakikada Alex Teixeira ve 74. dakikada Eduardo kaydetti.

Bu galibiyetle Shakhtar Donetsk, ligde 3'te 3 yaparak puanını 9'a yükseltti ve liderliğini sürdürdü.

Bu arada, Brezilya Milli Takımı'nda yapılan doping testinde ilk numunesi pozitif çıkan ve Fenerbahçe ile oynanan ilk eleme maçında sahaya çıktığı için sarı-lacivertlilerin UEFA'ya itirazda bulunduğu Shakhtar Donetskli futbolcu Fred, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.