Sinan Gümüş "Hocamı mahcup etmedim"

Aytemiz Alanyaspor maçında attığı golle takımını adeta ipten alan Sinan Gümüş maç sonu açıklamalarda bulundu.

22 Nisan 2018 Pazar 09:42
Sinan Gümüş "Hocamı mahcup etmedim"






Sinan Gümüş "Hocamı mahcup etmedim"

   Aytemiz Alanyaspor maçında attığı golle takımını adeta ipten alan Sinan Gümüş maç sonu açıklamalarda bulundu.Aytemiz Alanyspor karşısında galibiyet golünü atan Sinan Gümüş, Süper Lig’de sonradan oyuna girdiği son 7 maçta, 4. gol katkısını (3 gol, 1 asist) yaparken karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa şu açıklamalarda bulundu.

   Sinan Gümüş'ün sözleri şöyleydi: “Hem Konya karşısındaki hem de Alanya karşısındaki golüm çok önemliydi. Kupadan elendik, çok üzücü bir olaydı. Ama daha çok üzücü olan bizim takım performansımızdı. Ama futbolda öyle bir şey var ki 3 gün sonra yeni bir şans geliyor. Bugün de maça iyi başladık. 2-2’den sonra biraz zor oldu. Hocamız maç öncesi beni yanına çağırdığında 'Sana şans vereceğim lütfen o şansı değerlendir' dedi. Ben de onu inşallah mahcup etmedim ve inşallah önümüzdeki haftalar, maçlar, yıllar da mahcup etmem. Oyuna girdikten sonra bir etki sağlamak önemliydi. Her giren oyuncu çok iyi mücadele etti. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İyi mücadeleyle buradan 3 puanla ayrıldık.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.