Sivasspor 2- Galatasaray 1

Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  20. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Galatasaray, sahadan 2-1'lik sonuçla yenik ayrıldı.

04 Şubat 2018 Pazar 21:15
Sivasspor 2- Galatasaray 1






Sivasspor 2- Galatasaray 1

   Süper Lig İlhan Cavcav Sezonu  20. haftasında Sivasspor deplasmanına giden Galatasaray, sahadan 2-1'lik sonuçla yenik ayrıldı. Fatih Terim böylece, bu sezon Galatasaray ile çıktığı 7. resmi maçında ilk kez yenilgi ile tanışmış oldu.Maça iyi başlayan Sivasspor, Galatasaray karşısında N'Dinga'nın kafa golüyle 16. dakikada 1-0 öne geçti. Sivasspor'a 2-0'lık üstünlüğü getiren gol, 57. dakikada Kone'nin penaltısı ile geldi. Terim, 60'da Eren, 68'de Belhanda ve 72'de Sinan Gümüş'ü oyuna aldı. Eren, 79. dakikada sahne alarak durumu 2-1 yapan golü attı. 90 dakika sonunda 2-1'lik sonuçla gülen taraf Sivasspor oldu.Bu sezon Galatasaray'ın başında 7. resmi maçına çıkan Fatih Terim ise ilk yenilgisini almış oldu. Sırasıyla Göztepe, Bucaspor, bir kez daha Bucaspor, Kayserispor ve Osmanlıspor'u Terim yönetiminde kayıpsız geçen Cimbom, kupada Konyaspor ile berabere kalmıştı. Terim'li Galatasaray'ın ilk yenilgisi, Sivasspor deplasmanında gelmiş oldu.

Maçkolik

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.