Sivasspor-çaykur Rizespor Soyunma Odaları

ÇAYKUR Rizespor'un 1-0 galibiyeti ile biten maç sonrasında Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, çok pozisyona girmelerine rağmen gol atamadıklarını ve bu yüzden yenildiklerini belirterek, "Bugün eksik olan şey goldü" dedi. Çaykur...

25 Ekim 2014 Cumartesi 18:42
Sivasspor-çaykur Rizespor Soyunma Odaları






ÇAYKUR Rizespor'un 1-0 galibiyeti ile biten maç sonrasında Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, çok pozisyona girmelerine rağmen gol atamadıklarını ve bu yüzden yenildiklerini belirterek, "Bugün eksik olan şey goldü" dedi. Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise, "Savunmada rakibe göre daha dirençliydik" dedi.
Sivasspor teknik direktörü Roberto Carlos, takım adına söylenebilecek kötü bir şey olmadığını belirterek, "Bir pozisyonda defansımız eksik yakalandı ve kontra ataktan bulunan gol ile mağlup olduk. Tabi ki düzeltmeye çalışacağız. Bugün bizim adımıza eksik olan şey goldü. Bir çok gol pozisyonuna giriyoruz. 6-7 pozisyona giriyoruz ama gol atamıyoruz. Çaykur Rizespor akıllı oynadı. Kontra ataklar ile sonuca gitmeye çalıştı. Sonuç olarak bir kontra atak golle sonuçlandı. Futbol sadece iyi oyun değildir. Daha akıllı ve hızlı oynamamız gerekiyor. Oyun güzeldi, ama sadece bu güzellikle olmuyor. Atakları ileride iyi bitirmek gerekiyor. Eğer bitiremezseniz, kalenizde golü görürsünüz." dedi. Cicinho'nun kırmızı kartı hak ettiğini belirten Carlos, hakemlerle ilgili değerlendirmede bulunmak istemediğini belirterek, "Hakemlerle ilgili benim bir şey söylemem doğru olmaz. O beni ilgilendiren nokta değil. Beni ilgilendiren hafta boyu takımı hazırlayıp sahaya sunmak. Federasyon ile temasta olan yönetim ve veya sportif direktörlerin konuşması daha doğru olur. Bizim görevimiz takımla ilgili. Konuşsaydım, her hafta hakemlerle ilgili konuşmak zorunda kalırdım. Verilen verilmeyen bir çok şey yaşıyoruz. Enerjimizi bunlarla harcamamalıyız." dedi.
Sarı kart görerek cezalı duruma düşen Ziya Erdal ve kırmızı kart gören Cicinho'yu eleştiren Carlos, bu oyuncuların cezalı duruma düşüp takımı yalnız bırakacaklarını düşünerek hareket etmeleri gerektiğine vurgu yaptı.
Çaykur Rizespor teknik direktörü Mehmet Özdilek ise, her iki takım için de önemli bir karşılaşma olduğunu belirterek, "Sivasspor içeride zor gol bulan ama dışarda çok etkili olan bir takımdı. Bugün ilk yarı ortada geçen bir maçtı. İyi çıkışlar yaptık ama finalde gereken beceriyi ortaya koyamadık. İlk yarı dengeliydi. Rakibin duran toplarda etkili olduklarını da biliyorduk. İkinci yarı tam tersi oldu. Sivasspor daha hücum yapar göründü. Futbolun iki taraftan birini çok iyi yapmanız gerekir. Biz de savunmada rakibe göre daha dirençliydik. Rakibin açık verebileceğini dikkate almıştık ki golü bulduk.
7 haftada ilk kez gol yemedik. Bu da bizim adımıza sevindirici. Maçı bırakmamak ve gereken eforu göstermemiz sevindirici. Kweuke'nin gol atması bizi çok memnun etti. Kazananın moral ve sıralama anlamında yukarı çıkacağı bir müsabakaydı. Biz bu anlamda başarılı olduk. Dışarıda 4 maçta 7 puan topladık. Bunu iç sahada da göstermeliyiz. Zor bir maçı kazanarak evimize dönüyoruz. Önümüzde kupa maçımız var. Kupada da hedeflerimiz var." diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.