Sivasspor gol oldu yağdı

 Sivasspor evinde ağırladığı Anrakagücü'nü gole boğdu.

15 Aralık 2018 Cumartesi 19:16
Sivasspor gol oldu yağdı






Sivasspor gol oldu yağdı

   Sivasspor evinde ağırladığı Anrakagücü'nü gole boğdu.Süper Lig’de 16.haftasında Sivasspor ile Ankaragücü 4 Eylül Stadı’nda karşı karşıya geldi. Son 5 maçtır mağlubiyet yüzü görmeyen Sivasspor evinde Ankaragücü’nü 4 golle dağıttı.

Robinho’nun 43 ve 78’de iki gol attığı maçta ev sahibi ekibin diğer golleri 45’te Muhammet Demir ve 64’te Emre Kılınç’tan geldi. 90 dakika boyunca Ankargücü kalesini ablukaya alan ve çok net bir galibiyet alan Sivasspor kaybetmeme serisini 6 maça çıkardı. Bu sonucun ardından 24 puana yükselen Yiğidolar 8.sıraya yükseldi. Son 4 haftadır kazanamayan ve sadece 1 puan alabilen Ankaragücü ise haftayı 20 puanla 11.sırada kapattı.

 Süper Lig’de forma giydiği son dokuz maçta yedi gole katkı yapan Robinho (beş gol ve iki asist); bu ligde oynadığı önceki 20 maçta altı gole katkı yapmıştı (dört gol ve iki asist).

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Sivasspor IAnrakagücü
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.