Sivasspor Kayseri'yi evinde devirdi ; 3-2

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayseri Erciyes ile Sivasspor karşılaştı.

04 Mayıs 2015 Pazartesi 23:01
Sivasspor Kayseri'yi evinde devirdi ; 3-2






Sivasspor Kayseri'yi evinde devirdi ; 3-2

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayseri Erciyes ile Sivasspor karşılaştı.

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayseri Erciyesspor, evinde Sivasspor ile karşılaştı. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has'ta oynanan mücaele 3-2 Sivasspor üstünlüğü ile sona erdi.

İlk yarıda oldukça etkili oynayan Erciyesspor, 15. dakikada Oğulcan ve 35. dakikada penaltıdan Vleminckx'in golleri ile 2-0'ı yakaladı. Sivasspor ise 67. dakikada İbrahim ile farkı 1'e indirmesinin ardından ataklarını sıklaştırdı ve 88. ve 90. dakikalarda Burhan ile bulduğu gollerle zafere ulaştı.

Bu skorun ardından Erciyesspor 21 puanda kaldı ve ligde kalma yolunda yara almış oldu. Sivasspor ise 34 puanla 12. basamağa yükseldi ve düşme potasından uzaklaştı.

Süper Lig'in 30. haftasında Kayseri Erciyes evinde Mersin İdmanyurdu'nu konuk edecekken, Sivasspor ise evinde Fenerbahçe'yi ile karşılaşacak.

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
15'inci dakikada mavi siyahlı ekipten Ogulcan, sağdan konuk ekip ceza alanına sokuldu. Yerden ve düzgün bir vuruşla takımını öne geçirdi: 1-0.
23'üncü dakikada Sivassporlu Kadir'in ceza alanı dışından mükemmel şutunu kaleci Zülküf son anda kornere çeldi.
29'uncu dakikada kırmızı-beyazlı ekipten Adem'in şutu üstten az farkla avuta çıktı.
32'nci dakikada Caner'in ortasında Vlemınckx'in kafa şutu kaleci Ertuğrul'da kaldı.
35'inci dakikada Olcan'ın düşürülmesiyle kazanılan penaltıyı SAİ Erciyesspor'da Vleminckx gole çevirdi: 2-0.
38'inci dakikada Vleminckx'in kafa şutu yan direkten döndü. İlk yarı ev sahibi ekibin üstünlüğüyle kapandı.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
67'nci dakikada kaleci Zülküf'ün ceza alanında elinden kaçırdığı topu İbrahim, yakın mesafeden ağlara göndererek, farkı 1'e indirdi: 2-1.
89'uncu dakikada Medicana Sivassporlu Burhan SAİ Erciyesspor ceza alanına sokuldu. Çaprazdan bir şutla beraberliği sağladı: 2-2.
90'ıncı dakikada Cicinho'nun ortasında Burhan ceza alanında kafa vuruşuyla kendisinin ikinci, takımının üçüncü golünü atarak, takımının deplasmandan galip ayrılmasını sağladı: 2-3.

Stat: Büyükşehir Belediyesi Kadir Has
Hakemler: Ali Palabıyık, Ekrem Kan, Serkan Olguncan
Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor: Zülküf Özer, Caner Osmanpaşa, Ethem Ercan Pülgir, Boye, Anıl Karaer (Dk. 84 Emre Öztürk), Yasin Pehlivan, Sylla, Murat Yıldırım (Dk. 62 Orhan Gülle), Oğulcan Çağlayan (Dk. 78 Barış Memiş), Zoua, Vleminckx
Medicana Sivasspor: Ertuğrul Taşkıran, Cicinho, İbrahim Öztürk, Ümit Kurt, Ziya Erdal (Dk. 34 Fatih Çıplak), Kadir Bekmezci, Adem Koçak (Dk. 74 Taouil), Burhan Eşer, Chahechouhe, Utaka, Batuhan Karadeniz (Dk. 46 İbrahim Akın)
Goller: Dk. 15 Oğulcan Çağlayan, Dk. 35 Vleminckx (Penaltıdan) (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor), Dk. 67 İbrahim Öztürk, Dk. 88 ve 90 Burhan Eşer (Medicana Sivasspor)
Sarı kartlar: Dk. 33 Kadir Bekmezci, Dk. 36 İbrahim Öztürk (Medicana Sivasspor), Dk. 56 Murat Yıldırım, Dk. 74 Anıl Karaer, Dk. 88 Zülküf Özer, Dk. 90 Boye (Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor)
Son Güncelleme: 04.05.2015 23:05
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.