Sivasspor son maçta şampiyona geçit vermedi

 Sivasspor son maçta şampiyon Galatasaray karşısında 2-0 geriden gelerek maçı 4-3 kazandı.

24 Mayıs 2019 Cuma 23:13
Sivasspor son maçta şampiyona geçit vermedi






Sivasspor son maçta şampiyona geçit vermedi

   Sivasspor son maçta şampiyon Galatasaray karşısında 2-0 geriden gelerek maçı 4-3 kazandı.Spor Toto Süper Lig’in 34. ve son haftasında şampiyon Galatasaray, deplasmanda Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Sivas 4 Eylül Stadyumu’nda oynanan ve gol yağmuruna sahne olan mücadeleyi Sivasspor 4-3’lük skorla kazandı.

Sivasspor’a galibiyeti getiren goller, 43. ve 77. dakikalarda Rybalka, 45+2′. dakikada Hakan ile 80. dakikada Kone kaydetti. Galatasaray’ın gollerini ise 2. dakikada Linnes ve 34. ile 82. dakikalarda Muğdat attı.

Galatasaray’da Muğdat Çelik, Süper Lig’de süre aldığı 11. maç sonunda sarı-kırmızılı formayla Süper Lig’deki ilk gollerini kaydetti. Galatasaray’da 4. yılını geçiren Linnes de, ilk kez bir sezonda 2 kez ağları sarsmış oldu.

Bu sonucun ardından Galatasaray’ın 19 maçlık yenilmezlik serisi son buldu ve sarı-kırmızılılar sezonu 69 puanla tamamladı. 7 maç sonra kazanan Sivasspor ise sezonu 41 puanla tamamladı.

(Skor)

Anahtar Kelimeler:
GalatasaraySivasspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.