Sivasspor'da Hırslı Antrenman

SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğini belirtti. Ligin geride kalan 4 haftasında galibiyetle tanışamayan Sivasspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Roberto Carlos nezaretinde...

30 Eylül 2014 Salı 13:13
Sivasspor'da Hırslı Antrenman






SİVASSPOR teknik direktörü Roberto Carlos, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğini belirtti.
Ligin geride kalan 4 haftasında galibiyetle tanışamayan Sivasspor, Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını sürdürdü. Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından pas çalışan kırmızı beyazlı futbolcuların antrenman sırsında oldukça hırslı oldukları görüldü. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmana hafif sakatlığı bulunan kaleci Ertuğrul Taşkıran katılmadı.
Antrenmandan sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, futbolcuların hırslı ve gergin olmasıyla ilgili yöneltilen soruya şu cevabı verdi:
"Antrenmanlarda bu tip şeylerin olması normal. Ben öyle eski kafada olupta, bir süre antrenmanı durdurup teknik, taktik anlatan bir teknik direktör değilim. Ben biraz daha modern bir yapılanma içerisindeyim. Bunun gereklilikleri olarak da oyuncularıma antrenmanda keyif aldırmaya çalışıyorum. Arzulu ve istekli bir antrenman yaptırmaya çalışıyorum. Sadece defansif olarak gereken sorumluluklarını yerine getirmelerini istiyorum. Ve bunun karşısında da daha kıran kırana ve daha mücadeleci bir antrenman oluşuyor."
'SORUMLULUK BENİM'
Roberto Carlos, Gençlerbirliği maçı konusunda da şunları söyledi:
"Ligin başındayız ve her takım zorlu dönemler geçirir. Galatasaray'ın da Fenerbahçe'nin de diğer bütün takımların da zorlandığı anlar olabiliyor. Bu da bizim için önemli ve zorlu bir maç olacak. Ama zaten bizi asıl motive eden şeylerden bir tanesi de maçların bu şekilde önemli ve kritik olmaları."
Roberto Carlos, kadroda değişikliğe gidip gitmeyeceği yönündeki soruya şöyle cevap verdi:
"Henüz daha karar vermedik. Oyuncuyken bu kadar düşünmüyordum ama teknik direktör olunca daha çok düşünmeye başladık. Henüz maç için önümüzde birkaç günümüz var. Birkaç gün içerisinde kimin daha çok hak ettiğini, kimin antrenmanlarda daha iyi olduğunu, kimin bu takım için oynadığını göz önünde bulundurarak hafta içinde en iyi 11'i seçmeye çalışacağız. Oyuncularımızın Gençlerbirliği maçına sakin bir şekilde çıkmaları lazım, bütün sorumluluk zaten benimdir."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.