Sivasspor'un Gözü Eskişehirspor Maçında

SPOR Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Galibiyet tabiki gelecek. Herkes saha içinde çabalıyor" dedi. Ligin 8'inci haftasında deplasmanda Bursaspor'a 3-0...

03 Kasım 2014 Pazartesi 16:09
Sivasspor'un Gözü Eskişehirspor Maçında






SPOR Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Sivasspor'un teknik direktörü Roberto Carlos, "Galibiyet tabiki gelecek. Herkes saha içinde çabalıyor" dedi.
Ligin 8'inci haftasında deplasmanda Bursaspor'a 3-0 mağlup olduğu için sıkıntılı günler geçiren Sivasspor, 1 günlük iznin ardından Eskişehirspor maçının hazırlıklarına başladı. Roberto Carlos nezaretinde gerçekleşen antrenman top kapma çalışmasıyla başladı. Ardından kondisyon ve pas çalışan kırmızı beyazlılar, yan top çalışması ile antrenmanı tamamladı. Sakatlıkları bulunan İbrahim Toraman, Hakan Arslan ve Adem Koçak antrenmana katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Batuhan Karadeniz ile Cihan Özkara ise takımdan ayrı düz koşu yaptı.
Antrenmandan önce oyuncularıyla yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yapan Roberto Carlos, artık daha mücadeleci oynamalarını gerektiğini belirtti, futbolcularının bundan sonraki maçlarda yüreklerini ortaya koymalarını istedi.
"TAKIM RUHU GEREKİYOR"
Yaklaşık 2 saat süren antrenman sonrasında basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Carlos, takımının son 3 maçtır kaybetmesiyle ilgili yöneltilen soru üzerine şunları söyledi:
"Galibiyet, tabiki gelecek. Yani oyuncu arkadaşlarımızın saha içerisinde gösterdikleri çabayla ilgili söylenecek hiç bir şey yok. Herkes saha içinde çabalıyor. Fakat birazcık daha takım ruhu, birazcık daha özgüven, belki birazcık daha takım içerisinde bencil oynamamak gerekiyor. Eksik olan ufak tefek detaylar bunlar sadece."

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.