Sivas'ta şampiyonluk sevinci

SPOR Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Sivas'ta sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı. Fenerbahçe'nin bu akşam İstanbul Başakşehir ile...

26 Mayıs 2015 Salı 00:07
Sivas'ta şampiyonluk sevinci






SPOR Toto Süper Lig'in bitimine bir hafta kala Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle Sivas'ta sokağa dökülen sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadı.
Fenerbahçe'nin bu akşam İstanbul Başakşehir ile oynadığı maçtan 2-2'lik beraberlikle ayrılması üzerine Galatasaray şampiyonluğunu ilan etti. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sarı-kırmızılı taraftarlar şampiyonluk kutlamaları için Atatürk Kongre ve Etnoğrafya Müzesi bahçesine akın etti. Bir süre burada tezahüratta bulunan yaklaşık 500 kişilik taraftar grubu daha sonra İnönü Bulvarı üzerinde yürüdü. Meşaleler ile cadde üzerinde yürüyen gruba araçlardan Galatasaray bayrağı sallayan vatandaşlarda korna çalarak destek verdi.

FOTOĞRAFLI

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.