Son dünya şampiyonu elendi

Rusya'da devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası'nın F Grubu mücadelesinde Güney Kore, Almanya'yı 2-0 yendi.

27 Haziran 2018 Çarşamba 19:58
Son dünya şampiyonu elendi






KAZAN (AA) - Rusya'da devam eden 2018 FIFA Dünya Kupası'nın F Grubu mücadelesinde Güney Kore, Almanya'yı 2-0 yendi.

90+3. dakikada kullanılan kornerde, kale sahası içinde önünde bulduğu topu ağlara gönderen Kim Younggwon'un golüyle Güney Kore 1-0 öne geçti. İlk olarak hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle iptal edilen gol, daha sonra Video Yardımcı Hakem (VAR) vasıtasıyla geçerli sayıldı.

90+6. dakikada Güney Kore farkı ikiye çıkarttı. Yenik duruma düştükten sonra kaleci Neuer'in de ileri çıkmasıyla Almanya kalesi boş kaldı. Topu rakibinden alan Ju'nun uzun pasıyla kaleye doğru hareketlenen Son, meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 2-0.

Karşılaşmayı 2-0 kaybeden Almanya, grupta son sırada kaldı. Bu sonuçla Güney Kore ile 4 Dünya Kupası şampiyonluğu bulunan Almanya , 3'er puan topladıkları turnuvaya grup aşamasında veda etti.

Son şampiyon Almanya, Dünya Kupası tarihinde ilk kez grup aşamasını geçemedi. Almanlar daha önce sadece Fransa'da 16 takımın katılımıyla düzenlenen ve eleme usulüyle gerçekleştirilen 1938 Dünya Kupası'nda ilk turda elenmişti.

Muhabir: Mutlu Demirtaştan

Son Güncelleme: 28.06.2018 05:18
Anahtar Kelimeler:
Spor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozgur Yilmaz 2018-08-13 01:07:09

Merhaba,
Ben şu an İstanbul şehrinde yaşayan Özgür Yılmaz'ım. Ben sadece 2 çocuk ile şu anda bir dul ve Nisan 2016 mali bir durumda sıkışmış ve Collinslenderscompany tarafından 18000TL tarafından dolandırıldıktan sonra faturalarım yeniden ödeme ve ödeme gerekiyordu. Hem özel hem de kurumsal olarak çeşitli kredi şirketlerinden borçlanmayı denedim, ancak asla başarıya ulaşamadım ve çoğu banka kredimi reddetti. Ama Tanrı'nın sahip olacağı gibi, Tanrı'nın kalbi, bana 120.000 Euro'luk bir borç veren özel bir borç veren borç verenin ardından bir adamla tanıştım ve bugün bir işletme sahibiyim ve çocuklarım şu anda iyi çalışıyor, eğer herhangi biriyle iletişime geçmeniz gerekiyorsa Sadece% 3 faiz oranı ve daha iyi geri ödeme planları ve programı ile kredi kontrolü olmayan firma, lütfen Greg Dunne (plutocreditfinancier@gmail.com) ile iletişime geçin. Bunu yapmıyorum ama şu an çok mutluyum ve insanlara onun hakkında daha fazla bilgi vermeye karar verdim ve ayrıca Tanrı'nın onu daha fazla kutsama