Spor A.Ş Genel Müdürü Özbayraktar: Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda dünya rekoru beklentimiz var

Serhan TÜRK/İSTANBUL () - SPOR A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, yarın yapılacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda dünya rekoru beklentileri olduğunu söyledi. Yenikapı Miting Alanı'nda yarın saat 09.00'da verilecek startla başlayacak...

25 Nisan 2015 Cumartesi 12:17
Spor A.Ş Genel Müdürü Özbayraktar: Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda dünya rekoru beklentimiz var






Serhan TÜRK/İSTANBUL () - SPOR A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, yarın yapılacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'nda dünya rekoru beklentileri olduğunu söyledi.

Yenikapı Miting Alanı'nda yarın saat 09.00'da verilecek startla başlayacak Vodafone İstanbul Yarı Maratonu öncesi tüm hazırlıkların tamamlandığını belirten Özbayraktar, "Heyecanlıyız. Bu sene yarı maraton parkurunda yenilikler yaptık. Şu anda dünyanın sayılı yarı maraton parkurları arasında yer alıyor. Bununla beraber Vodafone İstanbul Yarı Maratonu'na bazı yenilikler de entegre ettik. Çeyrek maraton, business maraton entegre ettik. Bayrak yarışı da yapılacak ve çok heyecanla bekliyoruz açıkçası. Çok güzel görseller çıkacağını düşünüyoruz. Biz, "İstanbul rekora koşuyor" sloganı ile çıktık bu sene. Bir manada sloganımız gerçekleşti. Katılım noktasında şu an 8 bin kaydımız var. Geçen sene 3 bin 800 kişi koşmuştu. Bir de dünya rekoru beklentimiz var tabii ki. Dünya rekoru da eğer ümit ettiğimiz gibi olursa, yarı maratonumuza çok büyük bir marka değeri katacağını düşünüyorum. Çok kısa bir zaman kaldı. Bütün hazırlıklarımız tamam. Artık yarını bekliyoruz. Festival havasında bir organizasyon olmasını ümit ediyoruz. Bütün planlamamızı öyle yaptık" diye konuştu.


İsmail Özbayraktar, 10 Mayıs'ta yapılacak İstanbul Çocuk Maratonu ile ilgili de şunları söyledi:

"Birkaç ay önce spor kültürü çalıştayı yapmıştık. O çalıştaydan da çıkan bir netice olarak, İstanbul Çocuk Maratonu 10 Mayıs'ta olacak. Çocuk maratonu yapma nedenimiz, İstanbul'a spor kültürünü yerleştirebilmek. Kardeşlerimizin o kültürü almasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bizim sloganımız, "Çocuk maratonuna hoş geldin şampiyon". Yani katılmanın kazanmak olduğu bilincini aşılayabileceğimiz bir organizasyon olacak. Kesinlikle birinci, ikinci, üçüncü olmayacak. Yine festival havasında, eğlenceli, bütün katılan kardeşlerimizin madalya alacağı bir organizasyon. O gün bir de Anneler Günü olduğu için, belki aldığı ilk madalyayı annesine hediye edebileceği bir gün olacak. O gün ayrıca Dünya Atletizm Günü. Ben o organizasyondan çok ümitliyim. Kardeşlerimizi orada mutlu edeceksek ne mutlu bize."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.