Sporcularımız Almanya ve Hollanda'da Piste Çıkıyor

Bu hafta sonu Almanya ve Hollanda'da koşulacak 3 ayrı yarışta, 8 sporcumuz piste çıkmaya hazırlanıyor...

18 Mayıs 2018 Cuma 08:33
Sporcularımız Almanya ve Hollanda'da Piste Çıkıyor






Sporcularımız Almanya ve Hollanda'da Piste Çıkıyor


TOSFED ve Spor Toto destekli Turkish National Team pilotu Milli sporcu Ayhancan Güven, Porsche Carrera Cup Fransa ve Porsche GT3 Cup Challenge Benelux serilerinin Hollanda'nın Zandvoorth pistinde koşulacak ortak yarışında start alacak. FIA WTCR'ın Benelux ayağınında gerçekleşeceği hafta sonunda, 19 Mayıs Cumartesi günü sıralama turları ve ilk yarış, 20 Mayıs Pazar günü ise ikinci yarış gerçekleştirilecek.


Almanya'da ise hafta sonu 4 sporcumuz piste çıkıyor... Porsche Sports Cup Germany serisinde sezonun ilk yarışı 19-20 Mayıs tarihlerinde Hockenheimring pistinde koşulacak. Toksport WRT bu yarışta Berkay Besler, Ümit Ülkü, Bilal Saygılı, Çağlayan Çelik ve Yıldıray Demircioğlu olmak üzere 5 sporcu ile start alacak.


Bu sezon Supercar Challenge serisini takip eden milli sporcularımız Cenk Ceyişakar ve Cengiz Oğuzhan da, 20-21 Mayıs tarihlerinde Hollanda'nın Zandvoorth pistinde yapılacak serinin ikinci yarışında Porsche 991 GT3 Cup otomobiller ile mücadele edecekler.

Anahtar Kelimeler:
TOSFED
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.