Süper Lig'de bir istifa daha

 Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, Yeni Malatyaspor maçının ardından istifa ettiğini açıkladı.

24 Eylül 2017 Pazar 18:36
Süper Lig'de bir istifa daha






Süper Lig'de bir istifa daha

   Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un teknik direktörü Erkan Sözeri, Yeni Malatyaspor maçının ardından istifa ettiğini açıkladı. Evinde Yeni Malatyaspor’a 4-2 mağlup olan Karabükspor’un teknik direktörü Sözeri, ”Başkandan affımı isteyeceğim” dedi ve istifa haberini doğruladı. Bu ayrılığın ardından Süper Lig’de 6. haftada 5. teknik adam görevinden ayrılmış oldu. Daha önce Gençlerbirliği’nden Ümit Özat, Yeni Malatyaspor’dan Ertuğrul Sağlam, Osmanlıspor’dan Bülent Uygun ve Antalyaspor’dan Rıza Çalımbay istifa ettiklerini açıklamıştı.

Sözcü

Anahtar Kelimeler:
Erkan Sözeri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.