Süper Lig'den 7 ekip PFDK'ya sevk edildi

Türkiye Futbol Federasyonu Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de mücadele eden 7 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna sevk etti.

17 Ekim 2017 Salı 17:35
Süper Lig'den 7 ekip PFDK'ya sevk edildi






İSTANBUL (AA) - Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Hukuk Müşavirliği, Süper Lig'de mücadele eden 7 takımı Profesyonel Futbol Disiplin Kuruluna (PFDK) sevk etti.

TFF'den yapılan açıklamada, ligin 8. haftasında oynanan müsabakalarda gerçekleşen çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve talimatlara aykırı hareket nedeniyle Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçe, Kayserispor, Göztepe, Evkur Yeni Malatyaspor ve Bursaspor'un PFDK'ya sevk edildiği bildirildi.

Beşiktaşlı Ryan Babel ve Bursasporlu Jires Kembo'nun da kural dışı hareket yaptıkları gerekçesiyle tedbirli olarak PFDK'ya sevk edildiği ifade edildi.

Öte yandan, TFF 1. Lig temsilcileri Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Ümraniyespor, Elazığspor, MKE Ankaragücü ve Denizlispor'un da çeşitli sebeplerle disipline sevk edildiği kaydedildi.

Muhabir: Emre Doğan

Son Güncelleme: 17.10.2017 19:50
Anahtar Kelimeler:
SporPFDKTFF
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.