Süper Lig finalinin adı belli oldu

 Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı karşılaşmada BB Erzurum ile Gazişehir 19 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacaklar

16 Mayıs 2018 Çarşamba 08:27
Süper Lig finalinin adı belli oldu






Süper Lig finalinin adı belli oldu

   Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı karşılaşmada BB Erzurum ile Gazişehir 19 Mayıs Cumartesi günü karşılaşacaklar.Süper Lig final yolunda oynayacak takımlar  belli oldu! Boluspor, Spor Toto 1.Lig play-off yarı final rövanş maçında Gazişehir ile evinde karşılaştı. Karşılaşmayı 3-1 kazanan Gazişehir, finalde BB Erzurumspor'un rakibi oldu.

   İlk maçı Gaziantep'te kendi evinde oynanan maçta 1-0 kazanan Gazişehir, Bolu'da da 3-1 kazanarak adını finale yazdırdı ve BB Erzurumspor'un rakibi oldu. Konuk Gazişehir 13'te Jefferson, 43'te ise Yonathan del Valle ile 2-0 öne geçti. Boluspor ise Guido Koçer ile 56. dakikada farkı 1'e indirdi.

   Hakem Ümit Öztürk, Gazişehir lehine hükmettiği penaltı kararını VAR sistemini kullanarak 90. dakikada iptal etti ve Tugay Kaçar'a hakemi aldatmaya yönelik hareketten sarı kart verdi. 90+2'de ise yine Gazişehir bir penaltı daha kazandı ve Özgür Can Özcan durumu 3-1 yaptı. Spor Toto Süper Lig'e yükselecek son takımın belli olacağı BB Erzurum - Gazişehir finali 19 Mayıs Cumartesi günü Bursa'da oynanacak.

Boluspor: 1 - Gazişehir Gaziantep: 3

Stat: Bolu Atatürk

Hakemler: Ümit Öztürk, Mehmet Cem Hanoğlu, Osman Gökhan Bilir

Boluspor: Gökhan Değirmenci, Göksu Alhas (Dk. 67 Sefa Yılmaz), Arapi, Alim Öztürk, Poepon, Guido Koçer, İshak Çakmak, Andre Santos (Dk. 46 Akabueze), Yusuf Emre Gültekin, Cengiz Umut Meraş, Mustafa Durak (Dk. 46 Melih Okutan)

Gazişehir Gaziantep: Stackhowiak, İsmail Konuk, Ahmet Kesim, Nogueira, Özgür Can Özcan, Yasin Palaz, Gökhan Alsan (Dk. 90+3 Webo), Mehmet Erdem Uğurlu, Segbefia (Dk. 72 Tugay Kaçar), Del Valle, UğurAkdemir (Dk. 62 Serdar Deliktaş)

Goller: Dk. 8 Nogueira, Dk. 43 Del Valle, Dk. 90+2 Özgür Can Özcan (Penaltı) (Gazişehir Gaziantep), Dk. 56 Guido Koçer (Boluspor)

Sarı kartlar: Dk. 5 Alim Öztürk, Dk. 38 Cengiz Umut Meraş, Dk. 73 Sefa Yılmaz, Dk. 90+1 Yusuf Emre Gültekin (Boluspor), Dk. 6 Uğur Akdemir, Dk. 8 Segbefia, Dk. 36 Özgür Can Özcan, Dk. 38 Del Valle, Dk. 90 Tugay Kaçar (Gazişehir Gaziantep)

Anahtar Kelimeler:
BB ErzurumGazişehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.