Talisca Beşiktaş'a veda ediyor

 Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca Demir Grup Sivasspor maçında son kez Beşiktaş formasını giyecek

18 Mayıs 2018 Cuma 10:21
Talisca Beşiktaş'a veda ediyor






Talisca Beşiktaş'a veda ediyor

   Beşiktaş'ın Brezilyalı yıldızı Talisca Demir Grup Sivasspor maçında son kez Beşiktaş formasını giyecek.Son iki sezondur kiralık olarak siyah beyazlı formayı giyen Talisca'nın sözleşmesi 31 Mayıs'ta bitiyor.Beşiktaş'ın 21 milyon Euro'luk satın alma opsiyon kullanması halinde bile 24 yaşındaki yıldız oyuncu Türkiye'ye veda edecek.

   Zira opsyonunun kullanılması Talisca'nın Beşiktaş'ta kalacağı anlamına gelmiyor.Beşiktaş yıldız oyuncu için 21 milyon Euro ödeyip yıldız oyuncuyu daha yüksek bir bedelle satmayı planlıyor.

Talisca kimdir?

   1 Şubat 1994 yılında Brezilya’nın Feira de Santana şehrinde dünyaya geldi. Futbolculuk kariyerine EC Bahia’da başladı. 2013 yılında kulübün A takımına yükselmeyi başaran yıldız isim, yeteneği sayesinde genç yaşta dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. 1.91’lik uzun boyu ve adeta bir silah gibi kullandığı sol ayağı ile 10 numara mevkiinde görev yapan futbolcu merkez orta sahada da görev yapabiliyor.

    Genç yaşta birçok kulübü peşinden koşturmayı başaran Brezilyalı, 2014 yılında 4 milyon avro bedelle Portekiz’in Benfica kulübüne transfer oldu. Benfica forması giydiği iki sezonda da düzenli olarak şans bulan Talisca, alt yaş gruplarında da Brezilya formasını 4 kez giyip, 1 gol atmayı başardı. Anderson Talisca, Benfica forması ile bugüne dek çıktığı 78 karşılaşmada toplam 20 gol atıp, 4 asist yaptı.

   2016-2017 sezonu öncesinde Beşiktaş’a kiralık olarak transfer edilen Talisca, kendinden bekleneni fazlasıyla yerine getirerek adeta taraftarın sevgilisi haline geldi. İlk sezonunda Beşiktaş formasıyla ligte çıktığı 22 karşılşamada 13 gol atma başarısını gösteren sambacı, takımıyla çıktığı 9 Avrupa maçında da 3 gol attı.

NTV Spor

Anahtar Kelimeler:
BeşiktaşTalisca
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.