Taraftar birleşti, darbeyi lanetledi: 4 büyükler daha da en büyük oldu

Cuntacıların darbe girişimi yıllar sonra futbolun 4 büyük kulübünü adeta kenetledi. Taraftarlar cuntacıları lanetlerken demokrasi nöbetlerine katılmaya başladı...

24 Temmuz 2016 Pazar 01:37
Taraftar birleşti, darbeyi lanetledi: 4 büyükler daha da en büyük oldu






Taraftar birleşti, darbeyi lanetledi: 4 büyükler daha da en büyük oldu

Kanlı darbe girişiminin ardından Türkiye'nin en büyük dört futbol kulübüne gönül veren onbinlerce taraftar yıllar sonra birilkte yürüdü. Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarı ellerinde takım bayrakları ile birlikte yaptığı protesto yürüyüşü şenlik havasına döndü.



Türkiye'nin dört büyük kulübünün taraftarları başta olmak üzere birçok takımın taraftarları Beyoğlu Tünel Meydanı'ndan, Taksim Meydanı'na kadar darbe girişimine karşı protesto yürüyüşü gerçekleştirdi.



Akşam saatlerinde organize olan taraftar gurupları çeşitli noktalarda buluşarak Tünel Meydanı'na geldi. Galatasaray ve Fenerbahçe taraftarları başta olmak üzere bazı taraftar gurupları Tünel Meydanında buluştu.



Beşiktaş taraftar gurubu Çarşı'nın başını çektiği bir diğer gurup ise Beşiktaş Vodafone Arena önünde buluşarak, Taksim Meydanı'na yürüdü. Buradan İstiklal Caddesi'ne geçen taraftarlar Tünel Meydanı'nda diğer guruplarla buluştu. Saat 21.00 sıralarında Tünel Meydanından yürüyüşe geçen guruptakiler sık sık sloganlar atarak darbe girişimini protesto etti.



İstiklal Caddesi'nden geçerek meydana ulaşan guruptakiler anıt yanında bol bol fotoğraf çekildi. Burada atılan sloganlardan sonra bazı taraftarlar meydandan ayrılırken, gurubun çoğunluğu meydanda demokrasi nöbeti tutan halkın arasına karıştı.

 
Anahtar Kelimeler:
Son Dakika Haberleri
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.