Taraftar Emenike'yi ıslıklayınca takım karıştı

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının ikinci yarısına Emre ve Emenike'nin tartışması damgasını vurdu. Fenerbahçe'nin Gaziantepspor ile oynadığı karşılaşmada sarı-lacivertli taraftarlar, Emmanuel Emenike'yi ıslıkladı.

22 Eylül 2014 Pazartesi 01:34
Taraftar Emenike'yi ıslıklayınca takım karıştı







Taraftar Emenike'yi ıslıklayınca takım karıştı

Fenerbahçe - Gaziantepspor
maçının ikinci yarısına Emre ve Emenike'nin tartışması damgasını vurdu.

Fenerbahçe - Gaziantepspor maçının ikinci yarısında yıldız futbolcu Emenike taraftar tarafından 'yuh' çekilerek protesto edildi. Emenike ise bu protestoya büyük tepki gösterdi. Nijeryalı yıldız oyundan alındıktan sonra, yedek kulübesine gelmeden direk soyunma odasına gitti.

Fenerbahçe ve Gaziantepspor arasında oynanan mücadelede, Sarı-lacivertli taraftarlar ile Nijeryalı futbolcu Emnike arasında gerginlik yaşandı. Mücadelede iyi bir performans gösteremeyen yıldız futbolcu taraftarlar tarafından 'yuh' çekilerek protesto edildi. Bunun üzerine Emenike, tribünlere dönerek el hareketleriyle tepkisini gösterdi. Taraftarın Eminike'ye yoğun protestolarının, Emre Belözoğlu'nun hatalı pas attığı için Nijeryalı futbolcuya kızmasından hemen sonra başlaması ise dikkat çekti. Yaşanan bu gelişmelerin hemen 5 dakika sonrasında Teknik Direktör İsmail Kartal, yıldız oyuncuyu oyundan alıp yerine Webo'yu sahaya sürdü. Emenike, oyundan alındıktan sonra yedek kulübesine gelmeden direk soyunma odasına gitti.

Son Güncelleme: 22.09.2014 01:40
Anahtar Kelimeler:
Fenerbahçe - Gaziantepspor
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
munur soysal 2014-09-22 01:52:35

Slm nbr