Taraftar poposuyla penaltı kurtardı Video

Böyle penaltı kurtarış şimdiye kadar hiç görülmedi. Taraftar poposuyla penaltı kurtardı. Bu penaltı atışını izleyenler hayrete düşüyor

14 Nisan 2014 Pazartesi 11:11
Taraftar poposuyla penaltı kurtardı Video






Taraftar poposuyla penaltı kurtardı

Böyle penaltı kurtarış şimdiye kadar hiç görülmedi. Taraftar poposuyla penaltı kurtardı. İspanya La Liga'da oynanan Getafe-Atletico Madrid karşılaşmasında futbol tarihine geçecek ilginç bir olay yaşandı.

Maçın 66. dakikasında hakemin çaldığı penaltı için topun başına geçen Atletico'lu Diego Costa topu tam kaleye nişanlamışken Getafeli bir taraftar o anda pantalonunu indirerek golcü futbolcuya poposunu gösterdi.

Olayın şaşkınlığını yaşayan Costa bu olay sonrası konsantrasyonu bozularak penaltıyı kaçırdı. İspanyol basını, Getafeli taraftarın bu görüntüsünün topun fileleri bulmamasında önemli rol oynadığını yazdı. Gazeteler, "Taraftar poposuyla penaltıyı kurtardı" başlıklarını atarak görüntünün futbol sahalarına yakışmadığını belirtiler.

 

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.