TEB BNP Paribas İstanbul Open'da heyecan sürüyor

İstanbul- TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Mikhail Kukushkin, Andrey Rublev ve Diego Schwartzman ikinci tura yükseldi. Garanti Koza Arena'da yapılan ana tablo maçlarının ikinci gününde, turnuvanın 6 numaralı seri...

28 Nisan 2015 Salı 15:20
TEB BNP Paribas İstanbul Open'da heyecan sürüyor






İstanbul-



TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası'nda Mikhail Kukushkin, Andrey Rublev ve Diego Schwartzman ikinci tura yükseldi.

Garanti Koza Arena'da yapılan ana tablo maçlarının ikinci gününde, turnuvanın 6 numaralı seri başı olan Kazak tenisçi Mikhail Kukushkin, Aleksandr Nedovyesov'u 6-3 ve 6-4'lük skorlarla mağlup ederek, ikinci tura çıkmayı başardı.

Bosna Hersekli Damir Dzumhar, "wild card" ile turnuvaya dahil olan Rus tenisçi Andrey Rublev bir namaralı kortta karşılaştı. Andrey Rublev, Damir Dzumhar'ı ieki sette de 6-3 mağlup ederek, ikinci tura çıkan bir diğer isim olurken, İki numaralı kortta yapılan bir diğer maçta turnuvada 8 numaralı seri başı olan Arjantinli Diego Schwartzman, Slovenyalı rakibi Blaz Kovacic'i 6-2 ve 6-1'lik skorla yenerek, ikinci tura yükseldi. Düzenlenen turnuva, tekler ve çiftlerde yapılacak ilk tur maçlarıyla sürecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.