Temsa Adana Demirspor'a Sponsor Oldu

PTT 1'inci Ligi takımlarından Adana Demirspor'a Türk otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan otobüs üreticisi Temsa, göğüs reklamı sponsoru oldu. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Adana Demirspor Başkanı...

03 Kasım 2014 Pazartesi 19:08
Temsa Adana Demirspor'a Sponsor Oldu






PTT 1'inci Ligi takımlarından Adana Demirspor'a Türk otomotiv sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yer alan otobüs üreticisi Temsa, göğüs reklamı sponsoru oldu.
Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik ve Adana Demirspor Başkanı Selahattin Aydoğdu ile yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantı, kulüp tesislerinde yapıldı. Toplantıda Temsa'nın Adana Demirspor'a sponsor olmasına yönelik protokol imzalandı. Temsa logosunun 2014-2015 sezonu süresince Adana Demirspor formasında yer alacağı açıklandı.
Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Adana'da bulunan fabrikalarında gerçekleştirilen otobüs üretiminin iç pazarın yanı sıra dünyanın 64 ülkesine ihraç edildiğini belirtti, şöyle konuştu:
"Adana'da üretim yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Ülke ekonomisine, Adana'mızın ekonomisine oluşturduğumuz istihdam ve yarattığımız katma değerle sinerji kattığımıza inanıyoruz. Temsa'nın Adana fabrikasında iki bine yakın çalışanımız istihdam ediliyor. Bu kentin olanakları ile büyüyen Türkiye'nin ve Adana'nın gururu olan Temsa, bu kentin değerlerine sahip çıkmaya da devam ediyor. 1940 yılında kurulan ve Türk futboluna unutulmaz yıldızlar armağan eden Adana Demirspor'a bizde Süper Lig yolunda katkı sağlamak, onun başarısına ortak olmak istiyoruz."
Adana Demirspor Başkanı Aydoğdu ise Temsa'nın kulüplerine verdiği destekten dolayı mutlu olduklarını söyledi, "Temsa'nın bize verdiği destekle bu yıl PTT 1'inci Ligi'nde başarılı olarak gelecçek yıl Süper Lig'de mücadele edeceğimize inanıyoruz" diye konuştu.

FOTOGRAF

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.