Teniste Garanti Koza Wta Şampiyonlarturnuvasi'nda Finalin Adı Belli Oldu

  Gökhan HEBEPÇİ - SOFYA / Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Garanti Koza 2014 WTA Şampiyonlar Turnuvası'nda Alman tenisçi Andrea Petkoviç ve İtalyan tenisçi Flavia Pennetta finale yükseldi. Armeec Arena'da oynanan yarı...

01 Kasım 2014 Cumartesi 21:54
Teniste Garanti Koza Wta Şampiyonlarturnuvasi'nda Finalin Adı Belli Oldu






 

Gökhan HEBEPÇİ - SOFYA /

Bulgaristan'ın başkenti Sofya'da düzenlenen Garanti Koza 2014 WTA Şampiyonlar Turnuvası'nda Alman tenisçi Andrea Petkoviç ve İtalyan tenisçi Flavia Pennetta finale yükseldi.

Armeec Arena'da oynanan yarı finalin ilk maçında 27 yaşındaki Alman tenisçi Andrea Petkoviç, 21 yaşındaki İspanyol sporcu Garbine Muguruza'yı 2-0 mağlup etti.

Andrea Petkoviç, oyunlarda rakibine 6-1 ve 6-4'lük üstünlük sağlayarak adını finale yazdırdı.


Günün bir diğer yarı final mücadelesinde ise 32 yaşındaki İtalyan sporcu Flavia Pennetta, 26 yaşındaki İspanyol tenisçi Carla Suarez Navarro'yu 2-0 yendi.

Pennetta, Navarro'yu 6-4 ve 6-2'lik sonuçlarla yenerek, finalde Alman tenisçi Petkoviç'in rakibi oldu.

Petkoviç ve Pennetta yarın TSİ 18.00'de şampiyonluk maçına çıkacaklar.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.