Teniste şampiyon Serena Williams

  MELBOURNE- Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde ABD'li Serena Williams, Rus rakibi Maria Sharapova'yı 2-0 yenerek şampiyon oldu. Bu şampiyonluk Serena Williams'ın Avustralya'da 6'ıncı şampiyonluğu olurken Amerikalı...

31 Ocak 2015 Cumartesi 13:07
Teniste şampiyon Serena Williams






 

MELBOURNE-

Avustralya Açık Tenis Turnuvası tek kadınlar finalinde ABD'li Serena Williams, Rus rakibi Maria Sharapova'yı 2-0 yenerek şampiyon oldu.

Bu şampiyonluk Serena Williams'ın Avustralya'da 6'ıncı şampiyonluğu olurken Amerikalı sporcu toplamda 19'üncü grand slam şampiyonluğu elde etti.Serena Williams ayrıca bu zafer ile Rus tenisci Maria Sharapova'ya karşı olan yenilmezliğini sürdürdü.Williams 2004 yılından beri 15 kez karşılaştığı Sharapova'ya mağlup olmadı.

 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.