Terim'den köklü değişiklik

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim takımda değişikliklere gidiyor.

28 Eylül 2018 Cuma 08:31
Terim'den köklü değişiklik






Terim'den köklü değişiklik

    Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim takımda değişikliklere gidiyor. BB Erzurum’a karşı sağ bekte Linnes oynayacak, Mariano bekleyecek. Sol bekte Ömer, Nagatomo’yu dinlendirecek. Orta alanda ise Fernando’nun yerine Donk şans bulacak.

Galatasaray’ın bugünkü rakibi BB Erzurumspor ancak akıllarda Şampiyonlar Ligi'ndeki Porto deplasmanı var.Her ne kadar teknik patron Fatih Terim, rotasyon yapmadığını söylese de üst üste maç oynayan oyuncularını verimli kullanmak adına bugün önemli değişikliklere gitmeye hazırlanıyor.Akhisar karşısında kullandığı futbolculardan memnun olmayan Terim, iki kanat bekini ve orta sahayı değiştirecek. Terim’in bugünkü sağ bekinin Linnes olması bekleniyor.

    Son dönemin formsuz ismi Mariano kulübede olacak; bu oyuncunun Porto'da oynayıp oynamayacağı belli değil. Yük binen isimlerden olan Nagatomo da dinlendirilecek.Ömer Bayram, Galatasaray formasını ilk kez giyecek. Belhanda'nın cezalı olduğu BB Erzurum maçında Donk-Ndiaye ikilisi oynayacak. Böylece düşüşteki Fernando da dinlenme fırsatı bulacak.

Sözcü

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.