Terim "Futbol konuşmak istemiyorum"

A Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim Lüksemburg Maçı sonrası "Bir yandan elektrikler kesiliyor, bir yandan savcımız şehit, beni mazur görün şunu attık bunu yedik diyecek durumda değilim" dedi.

01 Nisan 2015 Çarşamba 04:11
Terim






Terim "Futbol konuşmak istemiyorum"

Lüksemburg Türkiye özel maçının ardından basın toplantısı düzenleyen Futbol Direktörü Fatih Terim, Adliye Baskını'nda şehit olan Savcı Kiraz'ın vefat haberinin kendisini derinden yaraladığını belirterek "Futbol konuşmak istemiyorum" dedi.

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, Lüksemburg'u 2-1 mağlup ettikleri mücadelenin ardından açıklamalarda bulundu. Terim, savcı Mehmet Selim Kiraz'ın terör saldırısı sonrasında hayatını kaybetmesi nedeniyle futbol konuşmak istemediğini söyledi.

BENİ MAZUR GÖRÜN ŞUNU ATTIK BUNU YEDİK ZAMANI DEĞİL

"Gündemimiz futbol mu olmalı, oyunun kritiğini mi yapmalı emin değilim. Savcımıza çok üzüldüğümüzü belirtmek istiyorum. Çok, çok üzüldüm. Bir yandan elektrikler kesiliyor, bir yandan savcının durumu, şu anda şunu attık, bunu yedik, ilk yarıda iyiydik, kötüydük diyecek durumda olmadığımı düşünüyorum. Beni mazur görmenizi istiyorum. Ülkenin huzurlu olmasını diliyorum. Ülkemiz aşar bunları. Tabii ki beklemediğimiz, istemediğimiz şeyler. Ülkemiz güçlü bir ülkedir, bunları aşar. Tarihteki büyüklüğü de buradan geliyor. Uzun uzun konuşuruz..."SPORX
Son Güncelleme: 01.04.2015 04:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.