Terim "Sahada ruhumuz olmamasına üzüldük"

 Deplasmanda 2-1 yendiği Akhisarspor'a evinde 2-0 yenilerek kupaya veda eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu

19 Nisan 2018 Perşembe 08:13
Terim "Sahada ruhumuz olmamasına üzüldük"






Terim "Sahada ruhumuz olmamasına üzüldük"

   Deplasmanda 2-1 yendiği Akhisarspor'a evinde 2-0 yenilerek kupaya veda eden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Teleset Mobilya Akhisarspor'a 2-0 yenilerek elenen Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, yaşadığı hayal kırıklığını dile getirdi. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Fatih Terim, "Bizim oyunumuzda disiplinimiz, ruhumuz olmalı. Bugün en çok üzüldüğüm, sahada ruhumuzun olmamasıydı. Bu olmayınca, oyunumuz da bir türlü birleşmiyor. Buna üzüldük. Futbolda bazen çok istersiniz, çok uğraşırsınız ama olmaz. O zaman da kimse bir şey diyemez. Bugün için ise bunları söyleyemeyiz. Üzgünüm." dedi.

   Fatih Terim, bugünkü sonucun lige yansımaması için ellerinden geleni yapacaklarını da vurgulayarak, "Bu maçtan önce de lig bizim için kupadan daha öncelikliydi. 'Her şerde bir hayır vardır' denir. İnşallah bunu iyi kullanırız. Cumartesi günü bambaşka bir Galatasaray olacaktır. Bundan herkes emin olabilir. Şimdi elimizde sadece ligimiz var ve şu anda da lideriz . O tarafa tesir etmemesine çalışacağız." şeklinde görüş belirtti.

Beinsports

Anahtar Kelimeler:
Fatih TerimGalatasaray
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.