Terim "Son vuruşlarda becerili olamadık"

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup ettiğimiz karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

29 Eylül 2018 Cumartesi 08:25
Terim "Son vuruşlarda becerili olamadık"






Terim "Son vuruşlarda becerili olamadık"

   Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, BB Erzurumspor’u 1-0 mağlup ettiğimiz karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.Fatih Terim’in öne çıkan ifadeleri şu şekildeydi:

“Maçı iki yarı halinde değerlendirecek olursak, 1. dakikada öne geçebilirdik. Direkten dönen serbest vuruşla iyi başladık. Açıkçası ilk yarı daha isabetli oynadık. İkinci yarı daha çabuk oynadık, rakip 18’in civarında, üçüncü bölgede daha çabuk ve isabetli paslarla birçok pozisyon bulduk. Ama tabi ilk golü bulsak oyunun ritmi ve temposu, hatta maçın skoru değişeceği için çok başka bir oyun ortaya çıkacaktı. Ama maalesef son vuruşlarda becerili olamadık. Tabi bunu beceriyle mi, teknikle mi yoksa yetenekle mi ifade edeceğiz bilemiyorum. Çünkü bazı vuruşlar çok kolay vuruşlardı. Ama bugün önemli olan, muhakkak ki 3 puan. Ancak bunun yanında önemli olan; sabırlı, düşünceyi hiç bozmadan, skoru kabullenmemek ve gol için devamlı atak halinde olmaktı. Bu arada, rakibe yüzde 100’lük bir gol pozisyonu verdiğimizi de görmedim açıkçası. Birkaç tehlike vardı ama o da 90 dakika içinde baskılı oynayan bir takım için olacak şeyler.”

     Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Emre Akbaba’nın sakatlık durumu üzerine yöneltilen soruyu ise şöyle yanıtladı:

“Emre’nin durumu yarın sabah belli olacak. Doktorlar, bugün bu haliyle MR çektirmek istemedi haklı olarak. Yarın sabah 9’da hastaneye gidip çektirecekler. Onun için yarın sabah daha net belli olur. Biz de zaten şimdi hasar tespitimizi yapıyoruz. Birkaç arkadaşımız belli bir süredir oynamıyor, bazıları çok oynuyor. Çok ihtiyacımız olan Porto maçında Ndiaye zaten oynamıyor. Ama onun yerine oynayacak oyuncumuz da yokluğunu aratmayacaktır.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.